Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy lány a suliban aki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány a suliban aki nagyon bejön. Hogy lépjek felé?

Figyelt kérdés

Ha szembe jön velem akkor próbálok vele szemezeni (szeptember óta 2szer sikerült). Arra gondoltam, hogy bejelölöm facebookon, de kicsit gáznak tartom az interneten való usmerkedést. Szerintetek jelöljem be és beszéljek vele vagy várjam a megfelelő alkalmat hogy odamehessek hozzá beszélgetni?

Annyit kell rólam tudni, hogy elég szélsőséges a stílusom.

Ja meg még a lányról annyit, hogy eggyel felettem jár.

15/f

2015. máj. 25. 19:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát ha szeptember óta 2x sikerült szemeznetek, nem sok esélyt látok arra, hogy lesz megfelelő alkalom. Írj inkább rá, ott is lehetnormálisan beszélgetni. Mit jelent, hogy szélsőséges a stílusod? Öltözködés? vagy viselkedés?
2015. máj. 26. 08:51
 2/3 anonim ***** válasza:

az is számít,hogy a csaj idősebb e nálad.mert lehet,hogy (mint a legtöbb lány) a nála idősebb fiúkat szereti.de nem mindig van így.szerintem köszönj neki amikor elmentek egymás mellett (max napi 1x) és várj addig,amíg a hely/idő megfelelő lesz,és szólítsd le.

hajrá.:)

2015. máj. 28. 20:09
 3/3 anonim válasza:
beszéljetek facebookon,utánna meg próbálj meg élőbe is :))
2015. dec. 22. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!