Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek tovább, ha egyszerűen semmi sem segít? 18/L
Nem tudok mit kezdeni magammal, nem tudok beletörődni, nem tudom elfogadni, hogy ennyi :'(
Nem birok enni, hányingerem van egész nap, semmi nem köt le, mindenről ő jut eszembe.
Eljárok bulizni, de egyáltalán nem vágyom társaságra, egyedül "jó" magamba roskadva. Teljesen depressziós vagyok.
Mit tudok csinálni az "idővel jobb lesz"-en kívül?
Úgy érzem soha, soha nem lesz jobb :'(
igen, én is...
mást nem keresek..nem tudok ránézni ilyen téren senkire és nem szeretnék senkit kihasználni.
Nagyon egyszerű, de hatásos: menj ki a házból a természetbe. Ha nincs a közelben erdő, folyó, akkor menj egy parkba, és ha lehet kocogj, sétálj. Nézd a madarakat, meg a fákat. Ez nem vicc. Bámuld, mint a tv-t! A természet hatással lesz rád, ha adsz egy kis időt neki. Legyél ott egy órát naponta. Rendszeresen egy hétig!
Ja, és többet ne mondd ki, és főleg ne írd le, hogy depressziós vagy!
Most látom a 3/4-es bölcsességeit...
Hallgass rá, ha ostoba, átlag nő akarsz lenni, és főleg boldogtalan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!