Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk 15 folott, mit tartotok fontosabbnak, egy lany gyonyoru arcat vagy a tokeletes alakjat?
Figyelt kérdés
szep arcom van, sokan mondjak, fiuk is es mar en is megbekeltem vele, szoke hosszu hajam, mindenki szerint nagyon szep... viszont az alakommal nem vagyok megbekelve, vastagnak latom a labaimat. Persze nem minden ruhaban. Mondjuk az alkomra is azt mondjak hogy nagyon jo alakom van de valahogy nem tudom elhinni. Mindegy is. A kerdes valojaban az, hogy ha egy lanyrol ugy gondolod, hogy gyonyoru az arca, a haja, a szeme, stb, de mondjuk nem tokeletes az alakja, de nem rossz csak nem olyan szuper:D akkor mi az osszbenyomasod errol a lanyrol?2015. máj. 28. 22:13
21/22 anonim válasza:
Nekem a szép arcúakkal pont ellentétes a tapasztalatom. Bár nekem az tetszik meg, ha valakinek az arca aranyos és kedvesség sugárzik belőle ^^ nekem is a vékony tetszik, de itt a képen a 0% és a 10% is vékony még :) nekem is írhatna egy lány, szívesen ismerkednék :)
22/22 anonim válasza:
jó alak párti vagyok (persze ízlés függő hogy mi a jó alak) Egyébként a széparcú lányok gyakran el vannak szállva maguktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!