Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk 15 folott, mit tartotok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk 15 folott, mit tartotok fontosabbnak, egy lany gyonyoru arcat vagy a tokeletes alakjat?

Figyelt kérdés
szep arcom van, sokan mondjak, fiuk is es mar en is megbekeltem vele, szoke hosszu hajam, mindenki szerint nagyon szep... viszont az alakommal nem vagyok megbekelve, vastagnak latom a labaimat. Persze nem minden ruhaban. Mondjuk az alkomra is azt mondjak hogy nagyon jo alakom van de valahogy nem tudom elhinni. Mindegy is. A kerdes valojaban az, hogy ha egy lanyrol ugy gondolod, hogy gyonyoru az arca, a haja, a szeme, stb, de mondjuk nem tokeletes az alakja, de nem rossz csak nem olyan szuper:D akkor mi az osszbenyomasod errol a lanyrol?

2015. máj. 28. 22:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
ugyanolyan fontos a kettő, az egyik nem ér semmit ha a másik nincs meg...
2015. máj. 28. 22:45
 12/22 anonim válasza:
szerintem mindenféle képen a legfontosabb az összhang szimpátia és a megértés de ha a kérdésedre kell válaszolni akkor nekem a szép arc sokkal fontosabb mint az alak. 22/F
2015. máj. 29. 01:50
 13/22 anonim ***** válasza:

Az arc fontosabb :) ezen kívül a vékony lányok tetszenek, de inkább legyen nagyon szép arca és egy kicsit husibb. Ha magától szeretne változtatni(fogyni), akkor akár kicsit kövér is lehet, de úgy, hogy kövér valaki és esze ágában sincs fogyni, úgy hiába van szép arca :D

Nálad a kicsit vastagabb láb semmit se ront el :)

2015. máj. 29. 10:00
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Belső az ami érdekel. A szem kíván, szeretne dolgokat, de nem csak ezen a téren hanem úgy az egész világban... Ez a világ annyira el lett rontva, hogy csak hajtunk azért amit a szem kíván és nézd meg. Mennyien meghalnak munka miatt, mennyi házasság, kapcsolat megy tönkre az miatt, hogy az egyik fél lefekszik valaki mással.

Számomra a belső a legfontosabb, aztán az arc. Teltebb, karcsúbb nekem mind1, legyen jószívű, és akkor mehet a dolog.

F/16

2015. máj. 29. 10:06
 15/22 anonim ***** válasza:

Mi az összbenyomásom? Nekem tetszik :D

Tuti nem vastag a lábad, sok lány így van vele, közben pedig nem is :) De ne akarj tökéletes lenni...ha picit vastagabb lenne, és akkor? Semmi baj:)

De küldhetsz képet a "vastag" lábaidról és majd mondok véleményt:D

2015. máj. 29. 10:26
 16/22 anonim ***** válasza:
Viselkedése is sok mindent befolyásol, pl: ha nem nevet ki másokat már jó jel ki, hogy néz már ki stb...
2015. máj. 29. 14:08
 17/22 anonim ***** válasza:
Nekem jobban bejön a gyönyörű arc,küldenél képet vagy ismerkednél? :) 18f
2015. máj. 31. 23:56
 18/22 anonim válasza:

Ha külső, akkor elsősorban az arc...

Küldesz nekem egy képet?

2015. jún. 2. 18:43
 19/22 Grobari666 válasza:
inkább az alak a lényeg a fejre még lehet zacskót húzni
2015. jún. 12. 09:32
 20/22 anonim válasza:

Én a jó alakot. Mert szerintem szerintem a széparcú csajok gyakran vannak elszállva maguktól, meg sokszor szűzk_rvák.

A nem szép arcúak hűségesebbek, szexisebbek, és nem szűzk_rvák általában.

-30 -20 és -10 az esetem

[link]

16 alatt csajok írhatnak :)

2015. júl. 5. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!