Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ti most komolyan az ilyen rajzolt 3ds tokeletes csajokert (pl anime, tobbet nem ismerek) Vagytok oda? Ilyen not kerestek a valo eletben is?
az anime kislányoknak és gyerekeknek való? jót nevettem köszi :D
azért megnézném, hogy egy kisgyerekkel hogy ülsz le megnézni egy attack on titant vagy tokyo ghoult esetleg egy mirai nikkit.
Csatlakozom az előttem szólókhoz.
Sok anime(= rajzfilm sorozatot jelent konkrétan, szóval nem kizárólag slussz passz gyerekeknek szóló 'mese'. Csak annyi, hogy rajzolt a történet.) pszichológiai, filozófiai témát is feldolgoz. Például én már láttam olyat is, ami azt boncolgatta, hogy vajon mi lehet a halál után, mi az értelme, vagy mi játszódhat le egy pszichiátriai kezelt elméjében. Ezek nem hiszem, hogy "inkabb kislanyoknak es gyerekeknek valo".
Természetesen készítenek a kisebb korosztályoknak is ilyen rajzfilm sorozatot, de amint én is, és a többiek is írták, nem csak nekik.
Előző vagyok:
Természetesen készítenek a kisebb korosztályoknak is rajzfilm sorozatokat, de amint én is, és a többiek is írták, nem csak nekik.*
*kijavítva a mondat*
Akik az animés lányokban szerelmesek, teljesen normálisak.
1. Gyakran olyan jól néznek ki, hogy a magányosabb emberek ki tudják tölteni vele az űrt. (Itt nem kell egyből rosszra gondolni!)
2. Sokan nem a kinézetet szeretik bennük, hanem a viselkedésüket. Az animékben legtösször őszinték, néha szeleburdik kicsit és sokkal értelmesebbek, mint az élő, tükörben pucsító, egoista hülye 3,14csák, akiknek az IQ-ja egy csirkéjével vetekszik. Vagy alatta van.
3. Az anime nem mese. Ideje lenne megérteni végre. Ha nem megy, maradj a Micimackónál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!