Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Zavar titeket ha egy fiú szobájában totál rendetlenség van?
Ameddig tiszta, higénikus...addig semmi baj :)
Sôt...egy tip-top szoba talán taszító is kicsit ...
Engem egy minimális rendetlenség nem zavarna.
Totál rendetlenség alatt te mit értesz?
Azt már nem viselném el, ha mindenhol mosatlan tányérok lennének, esetleg még bogarak is mászkálnának a földön. Az asztalon lévő rendetlenség, ruhák különböző helyeken nálam még oké.
Bár a volt barátomnál ilyenkor gyakran rendet raktam.... Nagy örömére. :D
Ha kosszal nem társul, akkor nem :)
Nem bírom a rendet, szóval nálam nem rossz pont :D
LÁNYOK!!! ez most komoly hogy egy fiú szobája taszító ha rend és tisztaság van??? ezt nem hiszem el, remélem nem gondoljátok komolyan :O
hihetetlen, hogy ott tartunk hogy a rend taszító, és a rendetlenség vonzó :O
Ha ilyen barátnőm lenne, és megtudnám/meglátnám hogy zavarja a rend, úgy b*szanám ki mint macskát sz*rni :D
bocsi kérdező, fiú vagyok, ezért a kérdésedre nem tudok válaszolni :/
engem nem zavarna, látnád az én szobámat :D
utolsó: igen, engem is zavar a katonás rend :D jobb szeretem a káosz. (nem a koszra, és büdösre gondolok) én jobban érzem magam, ha a dolgok nem a helyes rendeltetési helyükön vannak tartva. otthonosabb, mintha mindig minden a helyén lenne.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!