Hogy kezdjek neki a takarításnak? Nem tudom rávenni magam, pedig iszonyat mocsok és rendetlenség van a szobámban, minden szét van dobálva össze-vissza, egy nagy káosz az egész.
A zseni a káoszban is meglátja a rendet.
Ne úgy kezdj neki, hogy ma megcsinálom az egészet és ragyogni fog a szoba, hanem apránként. Napi 10-15 percet fordíts rá, először csak az asztalodat tedd rendbe vagy a szekrényedet, másnap az ágyadat stb.
fú hát én egyszerre csinálnék meg mindent. épp most végeztem a sajátommal és csak 1,5 órába telt.
Szóval kezd el és meglátod secperc alatt végzel, csak láss neki. Meglátod rendben ezerszer jobban fogod érezni magad.
Huh, én filmet be nem tennék takarítás közben, mert percek alatt elvonná a figyelmem, aztán csak állna a munka. :)
Apránként kezdj neki, ahogy előttem is javasolták és ne várd el magadtól, hogy egy nap alatt elkészülsz mindennel.
Nem vagyunk egyformák. :-)
Nekem vannak tipikus háttérzaj-kategóriás filmek, amikre egyébként nem tudnék odakoncentrálni, mert pl. vontatott. Így viszont takarításnál jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!