Csak engem zavar a por, rendetlenség? 15/F
Figyelt kérdés
Fiú létemre nagyon is foglalkoztat a szobám, környezetem állapota. Gyakran takarítok, de még így sem érzem teljesnek az életem: a por egyfolytában visszajön, a rendetlenség mindenhol megül!
Például az is kiakaszt (magamban) ha a zsinórok/kábelek csak úgy belettek b*szva a bútorok mögé, anélkül hogy szépen ellennének rendezve.
2015. márc. 1. 14:36
1/2 anonim válasza:
Engem is zavar a por és a rendetlenség. De, hogy a kábel a szekrény mögött, hogy van aznem érdekel, mert úgy se látom. Ha annyira zavar akkor told el a szekréynt és igazítsd meg a kábeleket aztán told vissza. Ha egyszer rendet teszel akkor az már rajtad áll, hogy mennyire tudod fenntartani a rendet.
2/2 anonim válasza:
Ez afféle tinikori rendmánia. Majd kinövöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!