Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi all a dolog...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi all a dolog hattereben?

Figyelt kérdés
Nem tudom mire velni a testneveles tanarom viselkedeset felem.Jelenleg tizedikes vagyok,kilencedikben semmi ilyen jellegu dolog nem tortent.Eloszor csak becezgetni kezdett,aztan egyre erdekesebb beszologatasokat tett felem.Volt olyan tesi ora,amin rosszul lettem majd bementem az oltozobe, O pedig utanam jott h,mondvan h itt en vagyok az O egyetlen remenysege es latja bennem a "jot".Majd voltak ennel furabb dolgok is....Szexualis jellegu beszologatasok.....Mint peldaul egyik gyakorlatnal odajott hozzam es "segitett" majd mondtam neki h ez a gyakorlat faj,erre O azt valaszolta h nem ez FINOM es tud mas F betus szot is ami finom.Majd szanatoriumba vonult....az osztaly elott es tok komolyan azt mondvan miattam.Majd visszajott es ezek a dolgok abba maradtak amik rosszul estek es latta is rajtam mert legutobbi orankon ra is kerdezett majd ujra elkezdte a flortot.Mosolyogva mond olyan dolgokat,mint hogy "en szeretem gyerekeket korbacsolni de ha muszaj lesz....." vegig ram nezve.Vajon csak egy jo orai szorakozas vagyok neki? :)

2015. máj. 25. 11:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
"nem ez FINOM es tud mas F betus szot is ami finom" Ez milyen beteges duma már, ki mond ilyet, ráadásul egy 17 éves lánynak? :D Meg mi az, hogy szanatóriumba vonult miattad? Szanatóriumba azok szoktak kerülni, akiknek az idegeivel valami baj van.
2015. máj. 25. 13:30
 12/22 A kérdező kommentje:
Szerintetek mit csinaljak?Az a baj,hogy vonzodom hozza....
2015. máj. 25. 17:37
 13/22 anonim ***** válasza:
Eszedbe ne jusson kikezdeni vele,semmi perc alatt el tudnád csábítani,de akkor sem szabad.Had bénázzon,élvezd a figyelmet,de ne bátorítsd.
2015. máj. 25. 17:41
 14/22 A kérdező kommentje:
Szoval lenne nala eselyem....Es ha tegyuk fel batoritanam?Akkor mi tortenne?
2015. máj. 25. 17:45
 15/22 anonim ***** válasza:

Simán rád vetheti magát az első adandó alkalommal,nem biztos,hogy tud parancsolni a férfi énjének,de ez miért lenne jó neked?

Ha szexelni akarsz csábítsd el egy osztálytársadat,attól senki nem kerül bajba.

2015. máj. 25. 17:58
 16/22 A kérdező kommentje:
sokkal melyebb dolgokat latok benne,mint szimpla szexualitas :)
2015. máj. 25. 17:59
 17/22 anonim ***** válasza:

Járni akarsz vele?Azt meg,hogy képzeled?

Az elején nem úgy mesélted,hogy szerelmes vagyok a tesitanáromba.Úgy adtad elő mintha kellemetlen lenne neked a közeledése.

2015. máj. 25. 18:12
 18/22 anonim ***** válasza:
Testnevelés tanár.. tizedik... mi a rákot keresel te a FELNŐTT kategóriában??
2015. máj. 25. 18:24
 19/22 anonim ***** válasza:

Miattad szanatóriumba kellett menjen,ezt,hogy értsem,idegbeteg a tanár,esetleg egy pedofil,hogy gyerekeket korbácsolna?

Kerüld őt azt tanácsolom.

2015. máj. 25. 18:27
 20/22 A kérdező kommentje:
Nem szerelmes vagyok bele,csak tobbet latok benne annal,hogy megdugjon majd otthagyjon :)
2015. máj. 25. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!