Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk egy par kerdes hozzatok (? )
-Attol hogy egy lany vekony es hosszu labai vannak meg bejon nektek?
-Zavar ha egy lany feneke strias?
-Milyen bokoknak orultok?
-A gondor haju lanyok is bejonnek nektek?
Koszi a valaszokat!
14/L
-Igen
-Igen
-Én minden bóknak örülök
-Igen
14/F
Szia!
- Ha nem túl vékony, akkor miért lenne zavaró ha hosszúak a lábai? :)
- Hát, nem túl guszta, ahogy a narancsbőr is lehangoló. Engem személy szerint a feltünően sok/nagy májfoltok/anyajegyek is "taszítanak". Persze nem lehet mindenki tökéletes, de ettől függetlenül lehet valaki kedves, helyes lány, csak mindig bennem lenne hogy ezek engem zavarnának. :$
- Bókoknak? Szerintem zavaró ha egy lány bókol a srácnak, nem az ő dolga - bár, egy kapcsolaton belül már jelezheti ha vannak bizonyos dolgok, nüanszok amik nagyon bejönnek neki az adott sráccal kapcsolatban.
- NANÁ! Én nagyon imádom a göndör vagy hullámos hajú lányokat. Pajkos, játékos, és nem olyan tök átlagos, unalmas mint az a sok egyenes. Ha ilyen hajad van, eszedbe ne legyen hajvasalóval elbarmolni!!! (Csak a hajadról, egy pl. hátulról készített, diszkrét képet szívesen vennék privátban.) ;) :P
Nincs mit, szép napot! :)
> Attol hogy egy lany vekony es hosszu labai vannak meg bejon nektek?
Igen!
> Zavar ha egy lany feneke strias?
Nem.
> Milyen bokoknak orultok?
Bármilyennek.
> A gondor haju lanyok is bejonnek nektek?
Igen, sokkal jobban bejönnek.
-igen
-nem
-bármilyennek, ami őszinte
-nagyon.
szívesen.
Jól gondolom, hogy te egy vékony, hosszú lábú, striás fenekű lány vagy, akinek göndör a haja? :)
-Igen, utálom ha egy lány hájas, erős csontozatú, duci, vagy kézzel tapintható rajta a zsír. A normás testalkat pedig annyi, hogy nem folyik szét, hanem olyan mint egy rugby játékos. Csak a vékony lányok vékony lábakkal a nyerők, pláne ha hosszúak is.
-Nem mire arra kerül a sor, hogy ezt már lássam, addigra a kocka el van vetve.
-Mindegy, de lehet, hogy ha túl bonyolultan fogalmazol nem fogja érteni a srác. (Ha egy buta srácból indulunk ki)
-Nem, csak a göndörített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!