Huszonéves srácok, hozzátok szól a kérdés?
Én egy 27 éves meleg srác vagyok. Mivel amúgy kersztény -konzervatív gondolkodású vagyok, sokáig nem is tudtam ezt elfogadni, és mindig frusztrálva éreztem magam a hetero fiúk között. És ez sajnos mostanra sem változott, és már annyira megszoktam, hogy 3 lépés távolságot tartok más férfiaktól, hogy már iszonyú zavarba hoz, ha véletlenül egy-egy hetero srác barátságos velem.
Nők között dolgozom, nagyon hiányoznak az életemből a baráti, haveri kapcsolatok a saját nememmel, főleg a sportolás miatt.
Tudom, hogy ez a hely nem egy mérvadó társadalmi keresztmetszet, de már kicsit el vagyok keseredve.
Huszonéves hetero férfiak, szerintetek egy meleg minél messzebb van tőletek, annál jobb, vagy vele ugyanúgy barátkoznátok, mint bárki mással?
Nekem egy igen jó barátom meleg, semmilyen hatással nincs a viszonyunkra. Eszembe se jut sose azon gondolkodni bármilyen közös program során, hogy "ú rá ne csapjak a vállára, mert ő meleg..."
Ugyanannyira meghatározó dolog, mint pl a lábmérete, nem kell ilyesmiken rugózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!