Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok / Hölgyek hozzátok szólna a kérdés! Tetszik nektek nyáron ha 1 fiú póló nélkül megy az utcán? (gondolok itt a nyári meleg napokra)
attól függ.. nem mindegy hogy az a fiú kétszáz kilós, vagy 40 kiló vasággyal...
megaz se mindegy hogy éppen strand közel van, vagy a buszmegállóba megy így..
jaajjj nee már, bakker ha ennyire érdekel, próbáld ki.
Könyörgöm itt olyan hülye kérdéseket tesznek fel egyesek olyan alapvető,, nah meg is van
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
látod itt az utolsó válaszolónak abban igaza van, hogy röhejes hogy egyetemista ezt komolyan megkérdezi, szóóval komolyan ha ilyen dolgokban megerősítés kell nekik, hogy élnek egyáltalán?? hogy a francba képesek létezni??
Vedd a pólód azt majd kiderül bumm..Én is paráztam, hát inkább szégyenlős voltam hogy póló nélkül bringázni glup, aztán levettem azt ennyi. Nem a város közepén igaz, de elmentem itt-ott mit tudom én mit gondoltak. Senki se szólt be mindenesetre.
Gondolom póló nélküli munkásokat is láttál már, szóval ez kb olyan mintha oda mennék valakihez öhh bocsi, ha most levenném a pólómat zavarná önt/téged , vagy tök menő lennék?
Nemigen érdekelne, kivéve, ha a kiszemeltem az.
Amúgy rohadtul irigyellek titeket fiúkat/férfiakat, hogy póló nélkül is járhattok! :D Legtöbbször én szívesen levenném, de hát az.. Na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!