Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írta ezt egy fiú, aki csak a haverom? Ez normális?
Nekem van barátom pár hónapja, de mostanság problémák vannak, mert elhanyagol a barátom.
Ezt elmeséltem ennek a haveromnak, aki, szórol szóra, ezt mondta : "amugy nem ertem azt a gyereket. Sose ertettem. Idiota. Ne haragudj hogy ezt mondom de ha a csajom lennel, minden nap ajultra d.ugnalak. Meg tudod hogy akarmikor ujra"
Elkezdtem terelni a témát, de ezen nagyon fennakadtam. Egyszer még régebben kicsit ősszeakadtunk, de nem történt semmi. Ez most mi volt?
17L, a srác 18.
"meg akármikor újra"
Szóval már régen megdugott?
Ez a srác egy tapló, egy érzelmi analfabéta. Hogy mondhat ilyet egy lánynak? "minden nap ajultra d.ugnalak." Ez annyira lealacsonyító rád nézve.
Szerintem meg csak szexre kellenél neki és örülne, ha lenne erre alkalma. Ha udvarolni akarna, csak nem ennyire bunkó stílusban fejezné ki magát, ha meg igen, akkor szégyellje magát.
Lehet, hogy nem az, de ez a tipikus sohanemvoltamméglánnyal kategóriának tűnik, aki ezzel a szöveggel akar bevágódni.
Feldobta a labdát neked.
Ha akarod hogy néha megdugjon akkor jelezd neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!