Nexus 7-et kaptam karácsonyra, recseg ropog az egész a kijelző sárgás, akadozik pedig még csak 1 hetes, ez normális? Haverom is panaszkodott rá de nem vettem komolyan
normális helyről vettem,edigitalból
nem attól szar
Nexus 7 2012 vagy 2013?
2012-nél teljesen normális, ha akad, lassú NAND Flash-t raktak bele meg a SoC memória kontrollerje is szar, így elég gyenge a teljesítménye (játékokban jó meg minden, meg ha csak egy dolgot csinálsz akkor sem gáz, de azért folyton akad).
A sárgás kijelző egyáltalán nem normális, nem mondom, hogy tökéletes a kijelzője, de azért nem sárgás.
Ha 2013-as akkor abszolút semmi panasz nem lehet rá, annak jó a teljesítménye, tényleg nagyon gyors, és a kijelzője is kifejezetten gyönyörű.
"samsungról váltottam, nem hiszem el hogy minden android ilyen rossz"
Egy gagyi Samsung után válasz egy vagy selejtes példányra vagy egy gyenge tabletre (ha a 2012-es N7-ed van) és 2 készülék alapján te már leírod az egész OS-t? Gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!