Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnétek ilyen lánnyal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés
Összejönnétek olyan lánnyal aki 178 cm és 94 kg?
2015. máj. 21. 21:32
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

Elnézést kérek előre is tényleg.

Lányként nem hiszem hogy túl izmos lennél, főleg hogy 100+ kilóról indultál.

Súlyemelő férfiakon is ha csak az izom maradna meg akkor a 110 kilóból lenne vagy 80-82 kiló.

Nem hiszem hogy túl izmos vagy és az izom pedig tömörebb mint a zsír ezért tűnik kisebbnek.

Itt nem a 90 kilós szteroidos testépítőkről beszélek hanem egy normális szálkásabb 90 kilós srác meg egy zsíros között ruhában is sok különbség van.

2015. máj. 21. 22:13
 12/34 anonim ***** válasza:

Ha szeretnéd itt nézelődhetsz nagyjából testsúly és magasság szerint meg minden egyéb szerint:)

Szerintem 73-70 kilónál már tényleg csinosak vannak a te magasságoddal, persze vékonyak.

[link]

2015. máj. 21. 22:16
 13/34 A kérdező kommentje:
[link] ilyen alakról van szó
2015. máj. 21. 22:16
 14/34 anonim ***** válasza:

Rendben:)

Nézd meg a linket amit küldtem. Ott szinte mindent beállíthatsz. Súly, magasság, sőt még alkat is:)

Nézegesd hogy melyik kategória tetszik:)

Majd ha linkeled azt megköszönöm:)

2015. máj. 21. 22:18
 15/34 A kérdező kommentje:
Igen...70-73 kg-nál tényleg csinosak..:) csak nekem úgy a testtömeg indexem alacsony lenne a felvételimhez..:)
2015. máj. 21. 22:26
 16/34 anonim ***** válasza:
Rendőrség?
2015. máj. 21. 22:27
 17/34 A kérdező kommentje:
Igen.:)
2015. máj. 21. 22:27
 18/34 anonim ***** válasza:

Nem igazán ajánlanám hogy oda menj:(

Rossz a fizetés, sokat kell benn lenni és most még csökkentik is.

Haverom is oda akart menni és az összes rendőr lebeszélte, van aki le fog szerelni mert nem bírja.

2015. máj. 21. 22:29
 19/34 A kérdező kommentje:
Oh... Nem tudsz lebeszélni..:) Sokan próbálták már.. Nekem ez az álmom...:) Tanárom is próbált minket elriasztani de engem csak jobban vonz ez a szakma.. Nem a fizetés miatt megyek oda..:) Embereken szeretnék segíteni..:)
2015. máj. 21. 22:32
 20/34 anonim ***** válasza:

Hát most tényleg ne legyek g..i?:D

Szerinted akiket kiállítanak trafizni az mind meg akarja ölni a másikat? Meg van nekik mondva hogy BE KELL SZEDNI x összeget.

A rendőrségnem meg semmi köze a segítséghez. Kb semmi nem lesz ami segítség lenne. Sajnos ez csak a filmekben működik meg esetleg külföldön.

Itthon kiküldik őket 12 órázni, meg trafizni mert kell a pénz a politikusoknak:)

2015. máj. 21. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!