Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, összejönnétek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, összejönnétek olyan lánnyal aki csak ilyen maszkban hajlandó kilépni az utcára? (Link)

Figyelt kérdés

Mit szólnátok hozzá, ha egy neten lebeszélt randi után ebben jelenne meg a találka helyén?

[link]

2015. máj. 7. 11:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Elég vicces. De csak olyan helyre venné fel ahol emberek vannak? Mármint ha kimennénk az erdőbe sétálni pl, oda is hordaná? MErt ha csak emberek előtt nem akar mutatkozni még azt mondom oké, miért ne, nekem is vannak dolgaim :D
2015. máj. 7. 11:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg meg sem tudnék szólalni.
2015. máj. 7. 11:59
 3/10 anonim ***** válasza:
Simán. xD
2015. máj. 7. 12:00
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem égetném magam vele, akkpr hozzon nekem is egy ilyen maszkot, ami eltakar esetleges ismerőseim elől. :D
2015. máj. 7. 12:01
 5/10 opened paradise ***** válasza:

Azt hinném,hogy a tekken-ben vagyok :D

És félnék,hogy alatta pasi van.

2015. máj. 7. 12:02
 6/10 A kérdező kommentje:

És nem fordulna meg a fejedben, hogy "Na már megint egy őrültet sikerült kifognom?!" ? :D

2015. máj. 7. 12:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Kill it with fire.
2015. máj. 7. 13:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem
2015. máj. 7. 13:28
 9/10 opened paradise ***** válasza:

Te ismersz engem ezek szerint :D

De akkor azt is tudod,hogy ez nálam még a kedves bolond kategória,az meg bőven jöhet :D

2015. máj. 7. 13:30
 10/10 anonim ***** válasza:
farsangkor oké. amúgy nem.
2015. máj. 14. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!