Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, összejönnétek olyan lánnyal aki csak ilyen maszkban hajlandó kilépni az utcára? (Link)
Figyelt kérdés
Mit szólnátok hozzá, ha egy neten lebeszélt randi után ebben jelenne meg a találka helyén?
2015. máj. 7. 11:57
1/10 anonim válasza:
Elég vicces. De csak olyan helyre venné fel ahol emberek vannak? Mármint ha kimennénk az erdőbe sétálni pl, oda is hordaná? MErt ha csak emberek előtt nem akar mutatkozni még azt mondom oké, miért ne, nekem is vannak dolgaim :D
2/10 anonim válasza:
Valószínűleg meg sem tudnék szólalni.
4/10 anonim válasza:
Én nem égetném magam vele, akkpr hozzon nekem is egy ilyen maszkot, ami eltakar esetleges ismerőseim elől. :D
5/10 opened paradise válasza:
Azt hinném,hogy a tekken-ben vagyok :D
És félnék,hogy alatta pasi van.
6/10 A kérdező kommentje:
És nem fordulna meg a fejedben, hogy "Na már megint egy őrültet sikerült kifognom?!" ? :D
2015. máj. 7. 12:18
9/10 opened paradise válasza:
Te ismersz engem ezek szerint :D
De akkor azt is tudod,hogy ez nálam még a kedves bolond kategória,az meg bőven jöhet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!