Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Összejönnétek egy ilyen...

Összejönnétek egy ilyen lánnyal? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Fiúk, ti összejönnétek egy kövérebb lánnyal? 170/90 kg ( pajzsmirigy alulmükődés miatt), szèp arca van. Nagyon kedves ès megértő.

2015. ápr. 17. 22:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
63%
Nem.
2015. ápr. 17. 22:09
 2/14 anonim ***** válasza:
53%

Nem.

És nem amiatt nem jönnék össze mert van ez a kis problémája hanem alapból azért mert túlsúlyosak nem vonzóak számomra.

2015. ápr. 17. 22:10
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
nem! ebben az országban mindenki pajzsmirigyes? ez csak kifogás inkább sportolj
2015. ápr. 17. 22:13
 4/14 anonim ***** válasza:
27%
No excuses!!! All day every day! Bar brothers!
2015. ápr. 17. 22:16
 5/14 anonim ***** válasza:

Persze. Csodálkozom az előttem válaszolókon, nekem is számít persze a külső, de ha emellé szép arca van akkor teljesen rendben van az is. A lényeg meg amúgy is a személyisége.

Hány éves vagy?

2015. ápr. 17. 22:17
 6/14 anonim ***** válasza:
82%

Basszus hogy lehettek ennyire parasztok??? Szerintem epp eleg ja van ezzel a betegseggel! Erre ti itt szidjatok szegenyt, pedig pajzsmirigy alulmukodessel nagyon nehez fogyni!! De gondolom ne,tek nincs ilyesmi bajotok, miert is ertenetek meg?! Es mi lenne ha azt hallanatok vissza, hogy ez a lany, akirol most ti igy beszeltek, holnap ongyilkos lesz? Mert elofordulhat! Volt o,yan baratnom, aki ilyen miatt olte meg magat! Nem vicc, az ilyen embereket meg kene erteni, segiteni nekik, nem ezt tenni veluk!

Kedves kerdezo, ha szeretnel beszelgetni, irj ram nyugodtan! L

2015. ápr. 17. 22:18
 7/14 anonim ***** válasza:
6-os vagyok... kedves 7-es! Szerintem akkor jarnank a legjobban ha te loned le magad, es irtanank a hozzad hasonlo gerinctelen utolso embereket! Vedd eszre meged, a fajtaddal egyutt! Szegeny lany semmirol se tehet, ugyhogy szalljatok le rola, ne irjatok neki banto kommenteket, priviket... ennek tenyleg nah tetje lehet, eppenseggel az eletevel is jatsszhattok! Kerlek, ne bantsatok... nem ezt erdemli...
2015. ápr. 17. 22:40
 8/14 anonim ***** válasza:
6-os vagyok... kedves 7-es! Szerintem akkor jarnank a legjobban ha te loned le magad, es irtanank a hozzad hasonlo gerinctelen utolso embereket! Vedd eszre magad, a fajtaddal egyutt! Szegeny lany semmirol se tehet, ugyhogy szalljatok le rola, ne irjatok neki banto kommenteket, priviket... ennek tenyleg nagy tetje lehet, eppenseggel az eletevel is jatsszhattok! Kerlek, ne bantsatok... nem ezt erdemli...
2015. ápr. 17. 22:43
 9/14 anonim ***** válasza:

6-ossal egyet kell értenem most.

Aki nem tudja milyen "szarban" lenni,az sosem fogja igazán megérteni... Ez a legnagyobb baj a mai emberekkel.

Tudod 6-os ha azok az emberek akik ilyen szinten minősítenek más embereket,csak kis időre belekerülnének egy ilyen helyzetbe,sírva futnának ki a világból egyből.

Jómagam tudom mert egész életemben kedves és segítőkész próbáltam az emberekkel lenni,és erre azt kaptam mindig,hogy egyre jobban belém rúgtak.És már nem csak azok,akik körülvettek.

Hanem tök random idegen emberek is,kinevettek,megaláztak.

23/F

2015. ápr. 17. 22:49
 10/14 anonim ***** válasza:

Mekkora bunkók vagytok istenem! Bár nekünk nem lenne bajunk és nektek igen! Nem érdemlitek meg, hogy ti jól elvagytok, míg más aki megérdemelné szenved.

Kedves kérdező, én mindig azt mondom, hogy egy betegség előnye az hogy remek szűrő! Aki emiatt elítél, az jobb is ha lelép. :)

19/L, aki szintén rendelkezik komoly, de más betegséggel

2015. ápr. 17. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!