Összejönnétek egy ilyen lánnyal? Bővebben lent
A 10-essel egyet értek meg nem is. Valóban jó szűrő ez a dolog, nyilván komolytalan, érzéketlen emberek messzire szaladnak tőle. Másrészt miért lenne parasztság azt írni, hogy nem? Szemtől szembe azt mondom, de egy ilyen oldalon, ahol névtelenül tehetsz fel kérdést, nyugodtan lehet őszintén válaszolni.
Én például lehet, hogy összejönnék vele. Persze csak azért, mert szeretem a szép arcú lányokat, de ők kb elérhetetlenek számomra, úgyhogy beérem vele. És lehet hogy ő is beérné velem, egy életképtelen, de mindent jobban tudó alakkal, derébe némi szeretetért és törődésért. De végül is egy kapcsolat a
kompromisszumokról is szól nem igaz?
20/f
A bunkót, nem az egyszerű Nem-re értettem, teljesen egyetértek veled. Természetesen betegség ide vagy oda nem biztos hogy bejön egy pasinak, aki a vékony lányokat szereti. De sokan pedig a vékonyakat pont nem kedvelik.
"nem! ebben az országban mindenki pajzsmirigyes? ez csak kifogás inkább sportolj"
Erre írtam a válaszom felét :)
Letudn fogyni, ha nagyon akarnál....lehet nehezebb lenne, mit eg atlag embernek, de letudnál...innentől kezdve nem csak a külsőd nem tetszene, hanem a belsőd sem, mert nincs akarat erőd es később rengeteg badoj lesz abból, hogy KÖVÉR vagy!!
Kapd össze magad...ne zabalj csokit, lisztes, cukros dolgokat...semmilyen szinten!! Menj el futni es tornázni!! Nem elég fogynod, mert veszesíteni is kell, mert lötyögni fogsz.
Ne fogad el magad ugy, ahogy vagy, mert nem csak visszataszító, hanem súlyos betegségeid es lehetnek belőle!!
Döntsd el, hogy az életed a fontosabb vagy a zaba...,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!