Lányok. Összejönnétek egy ilyen fiúval?
Figyelt kérdés
Olyannal, aki nagyon őszinte, nem túl izmos, de nem hájas, jó testalkata van. Ápolt és nagyon igényes. Dolgozik, hobbija természet és a zene. Rendszeresen eljár futni, de például nem szeret olvasni, lelkiismeretes, szeret lustálkodni.
Vajon jó párja lehetne valakinek?
2015. ápr. 13. 23:04
1/15 anonim válasza:
nem! mert az nem elég izgalmas nekik
3/15 anonim válasza:
Én nem,képzeld már milyen unalmas lehet vele...."természet és zene" húú de érdekes,még ha egy dj pult mögött ülne és keverné a zenéket,vagy rapelne,az ápolt és igényes az szerintem alap dolog,az,hogy ne legyen hájas szintén
6/15 anonim válasza:
Nem. Nem érdekel a természet, és szeretek könyvekről beszélgetni. Ettől függetlenül nyilván jó párja lesz valakinek, mert nincs semmi taszító benne leírás alapján. Csak nekem nem ideális.
7/15 anonim válasza:
Ez miért lenne unalmas?Az a fontosabb,hogy milyen a kisugárzásod,a lányok a jó kiállású,magabiztos fiúkat szeretik.Nem kell izmosnak lenni,csak ne behúzott nyakkal,vállakkal járj :)
8/15 anonim válasza:
"nem szeret olvasni"
Nem! - egy könyvmoly válasza.
9/15 anonim válasza:
Persze, valakinek biztosan jó párja lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!