Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Összejönnétek egy pátyolgatni...

Összejönnétek egy pátyolgatni való fiúval akár hosszabb távra?

Figyelt kérdés
Egy nagyon félénk, önbizalom hiányos, határozatlan fiúról lenne szó. Nagyon fél az emberektől, nem mer emberek közé menni, munkát se mer vállalni fél belekezdeni, mert fél a feladatoktól. Lányok közelébe remeg, dadog, folyton sír, mert nincs barátnője, emellett több dolog miatt is elsírja magát. Nagyon vágyik egy barátnőre, csak az a baj, hogy nagyon félénk, és nem tudom, hogy válthat ki vonzalmat a nőknél, szexualitásról is nagyon félénken beszél, vágyik arra, hogy megtanítsa mindenre a barátnője. Kis esélyt adnátok neki, ha úgy adódna, egy 25 éves srácról lenne szó. Nagyon rendes, kedves srác, sose csapna be és nem használna ki senkit, egy életre keres magának egy lányt.
2014. dec. 13. 18:19
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
92%

Kizárt!

Nem gyereket akar nevelni a lány...

2014. dec. 13. 18:20
 2/29 anonim ***** válasza:
27%
Hat a lányok a társas lényeket keresik. Vagy legyen sok penzed, bmw-d es balatonni villad
2014. dec. 13. 18:21
 3/29 anonim ***** válasza:

Nem mer munkat valalni de egy eletre keres part

Hat ez igen!!

2014. dec. 13. 18:22
 4/29 anonim ***** válasza:
53%
magadról beszélsz?
2014. dec. 13. 18:24
 5/29 A kérdező kommentje:
Azt mondogatja, hogy akkor menne dolgozni, ha lenne valakije, szerinte akkor erőre kapna. Nem magamról beszélek, személyesen ismerem a srácot!
2014. dec. 13. 18:26
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is kizárt.

Nem az a baj, hogy félénk meg zárkózott.

Az a baj, hogy ez a normális életben is akadályozza, nem dolgozik. Tartsam is el? :)

Ne egy lánytól vagy másik embertől várja a változást, neki kell saját erőből megváltoznia, nem lehet másra támaszkodni mindenben.

2014. dec. 13. 18:26
 7/29 A kérdező kommentje:
Nem várja el, hogy eltartsák. Mindig azt mondja, hogy ha lesz kiért dolgozni, akkor erőre kapna, és boldogan dolgozna.
2014. dec. 13. 18:29
 8/29 anonim ***** válasza:
Nem hiszem...
2014. dec. 13. 18:30
 9/29 anonim ***** válasza:
86%

Figyelj ide, amíg rendbe nem szedd magad, kizárt dolog, hogy barátnőd lesz!

Szerintem te depressziós vagy, mert én is így voltam. Még dolgozni sem tudsz, kitől várod, hogy eltartson? Ha véletlenül mégis összejönnél egy lánnyal akkor se lennél boldog mert így nem lehet élni ahogy te. Neked nem barátnő kell, hanem az, hogy ebből kigyógyulj.

Embereld meg magad!

Kérj segítséget!

2014. dec. 13. 18:37
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Terápia kell neki, nem párkapcsolat.
2014. dec. 13. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!