Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Férfiak, ti összejönnétek egy...

Férfiak, ti összejönnétek egy ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés
A lánnyal sokan akarnak járni, kb. minden hónapba minimum 10 fő próbálkozik nála, a lánynak rengeteg fiú barátja van, állandóan velük lóg, csajokkal szinte sosem. Mindenki viszi kocsival amerre akarja, mindent megtesznek érte, ezért te úgy érzed, hogy csak beállsz a sorba és esélyed sincs... Mit tennél ilyen helyzetben? Feladnád és továbbállnál vagy próbálsz a lány barátja lenni inkább jó ideig és bizakodsz?
2014. nov. 30. 22:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

"Soha ne legyél második, se pótlék"

Ehhez tartom magam.

2014. nov. 30. 22:51
 2/17 anonim ***** válasza:
Tovább lépnek.
2014. nov. 30. 22:51
 3/17 anonim ***** válasza:
Nem adnám fel, megvárnám, hogy mi sül ki belőle. Ha rosszul ér véget, legalább tapasztalatnak jó.
2014. nov. 30. 22:52
 4/17 RRR ***** válasza:

bele se vágnék

az idő drága és k....gyorsan fogy

2014. nov. 30. 22:53
 5/17 anonim ***** válasza:
Viszonylag jó emberismerő vagyok, sőt kis ideig még a grafológiát is tanulmányoztam, így könnyen levenném, hogy bizony esélyem sincs.. Nagy valószínűséggel ha a lán
2014. nov. 30. 22:53
 6/17 anonim ***** válasza:
Megkímélem magam az ilyen mindenki Brigije, Zsófija, Annája, Katája stb. csajoktól...
2014. nov. 30. 22:54
 7/17 anonim ***** válasza:
Alázatra tanítanám.
2014. nov. 30. 22:54
 8/17 anonim ***** válasza:

Hát meg lehetne próbálni, de nem barátként közelednék felé, mert hát abból nem kapcsolat lenne, hanem barátzóna.

Ha meg nem jön össze, akkor továbbállok. Nincs szükségem még 1 "barátra". Abból már tele a padlás.

2014. nov. 30. 22:55
 9/17 EffyStonem96 ***** válasza:

Azért lányként szomorú ezeket olvasni... Legyetek férfiból :)

Nem kell beállni a sorba, semmiképp, pont az lesz a jó, ha nem állsz be a csicskák közé. De feladni sem kell, amíg még meg sem próbáltad.

Szomorú azt tudni, hogy lehet, hogy azért nem jön oda valaki, mert úgy gondolja, nincs esélye. Ne vonjatok le rögtön ilyen következtetéseket, mert nem biztos, hogy így van.

2014. nov. 30. 22:57
 10/17 anonim ***** válasza:

Én összejönnék veled, mert ha engem megismernél, onnatól kezdve a többi férfira rá sem néznél:)

30F

2014. nov. 30. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!