Férfiak, ti összejönnétek egy ilyen lánnyal?
Figyelt kérdés
A lánnyal sokan akarnak járni, kb. minden hónapba minimum 10 fő próbálkozik nála, a lánynak rengeteg fiú barátja van, állandóan velük lóg, csajokkal szinte sosem. Mindenki viszi kocsival amerre akarja, mindent megtesznek érte, ezért te úgy érzed, hogy csak beállsz a sorba és esélyed sincs... Mit tennél ilyen helyzetben? Feladnád és továbbállnál vagy próbálsz a lány barátja lenni inkább jó ideig és bizakodsz?2014. nov. 30. 22:50
12/17 anonim válasza:
nem valoszinű, hogy összejönék egy ilyen lánnyal mert 500 másik emberrel akarna mindig lenni akiknek 90% a helyből megdugná
13/17 EffyStonem96 válasza:
Ez egyre jobb lesz, de tényleg...
Attól, hogy olyan sok pasi van egy lány körül, nem biztos, hogy velük akarna lenni, őket akarná. Az meg egy dolog, hogy élvezi, hogy tetszik nekik, de ezt ki ne élvezné. Valljátok be, ha 500 lány hemzsegen körülöttetek, ti is imádnátok, és vagy meg akarnátok őket dugni, vagy nem, de a szituációt akkor is élveznétek.
Ugyanezt teszi a lány is, de nem azt jelent, hogy bármelyik pasi kéne neki közülük. Pont azért részben, mert ott vannak folyton körülötte...
10-es, ezt nekem címezted?
15/17 anonim válasza:
Ismerek egy ilyen lányt. Leírhatatlanul gyönyörű, egyszerűen fizikailag jó ránézni. Én úgy voltam vele, hogy próbálkozok nála, de aztán meggondoltam magamat. Nem tartom magamat "kevésnek", de hozzá képest egyelőre az vagyok. Majd ha lesz némi sikerem az élet más területén, akkor újra felkeresem, de addig nem... Általában nem zavar az elutasítás, de ha tőle kapnám, az nagyon szarul esne.
16/17 EffyStonem96 válasza:
Utolsó, kezd visszatérni a remény az életembe, ez már sokkal jobb hozzáállás, és nem ítéled el a lányt sem rögtön. :)
Amúgy nyugodtan lehet egy kis önbizalmad, és higgy magadban :) Szurkolok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!