Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti összejönnétek olyan lánnyal...

Ti összejönnétek olyan lánnyal/fiúval aki nem is az esetetek?

Figyelt kérdés
Tudok egy ilyen párt, ahol a lányak nem esete a fiú (kinézetre), de a fiúnak se a lány és mégis együtt vannak! Ez olyan furcsa!

2014. nov. 21. 21:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Van lelkiség is ám a testiségen kívül. :)
2014. nov. 21. 21:34
 2/7 A kérdező kommentje:
Oké, de valamilyen szinten csak kell tetszedjen a külselye is az illetőnek!
2014. nov. 21. 21:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csúnya lesz, de vannak érdekkapcsolatok is és ott viszont nem nagyon számít a külső.
2014. nov. 21. 21:37
 4/7 anonim ***** válasza:
még van ilyen hogy "eset"? jó ez mondjuk relatív mert tény hogy nekem pl a magas szőke kék szemű lányok jönnek be, de ha van egy barna alacsony lány egy kapcsolat keresésben pont le fosnám hogy mi az esetem
2014. nov. 21. 21:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem, annak mi értelme? Aki nem az esetem az lehet egy jó barát, de járni nem akarnék vele.
2014. nov. 21. 21:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Aki csúf annak is meg kell házasodni. Sok fajta szeretet létezik, férfi és nő között is
2014. nov. 21. 23:25
 7/7 anonim ***** válasza:

jártam ilyen fiúval igen. azóta is bánom :D

nem tudom... valahogy úgy maradt meg bennem, hogy a helyes fiú (első barátom) odavan értem és nem akar velem szakítani, a csúnya fiú (második barátom) pedig megbánt, átver, hazudik és megcsal.

most már csak helyes pasi kell :D persze a belső is számít, de most már a külső is :)

egyébként nem olyan jó érzés csúnya fiúval/lánnyal járni, hiába szereted. az ismerősök kérik, hogy mutasd meg képen, amikor mesélsz róla, te pedig nem tudod nagy vigyorral elővenni a mobilodat és olvadozva dicsérni, hogy nézzétek, ezen milyen cuki/szép/helyes/szexi. az emberek megnéznek az utcán, hogy WFT, ennek a csúnya kövér pasasnak van egy normális kinézetű barátnője?! (tapasztalat). ha valaki, aki még nem látta képen sem, megkérdezi, hogy jól néz-e ki, jó teste van-e, nem tudod azt se mondani, hogy igen, és azt sem, hogy nem, mert nem visz rá a lélek. ekkor jön a mellébeszélés meg a diplomatikus válaszadás, de elég kínos szituációkat eredményez.

ráadásul ha nem tetszik külsőre, akkor nehezebben jössz össze vele. akkor nem az van, hogy de rendes, kedves, szép is, összejönnék vele, hanem az, hogy hááát... még meggondolom...

szóval jó tanács: keressetek olyat, aki bejön nektek! :)

19/L

2014. dec. 4. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!