Összejönnétek egy pátyolgatni való fiúval akár hosszabb távra?
Aham, hát azért ez "sajnos" fordítva működik. Előbb talán bizonyítsa be pl.: hogy erőre tud kapni valakiért és aztán esetleg, főleg ha hát ehm ilyen rohadt szánalmasan adná elő magát, mint ahogy ez itt le van írva....
már itt elvan ******* az egész, MÉG HA ILYEN IS MINT AMIT ITT LE VAN ÍRVA, ezt akkor se kell így konkrétan kimondani, ez látszik magától is b*****. Az hogy valaki erre pluszba rátesz egy lapáttal az semmivel se lesz előrébb.
Amúgy nekem ezek olyan ellentmondásos dolgok, de most nem fogom levezetni mi az érdekes az ilyen kérdésekben csak röviden pl.. ez a mindig sír,, aha... ha 25 éven át nincs barátnője, nem remegni, dadogni, sírni fog hanem magába zárkózik ilyenek, addigra már annyira befásulnak ezek az érzések, hogy urvára nem fogja megérinteni ilyesmi.
Persze a lelke mélyén azért ott van [vagy valakinél az se] lát egy érzelmesebb filmet, animációs filmet, amitől elérzékenyül akkor talán előjön ez-az.. de nem fog itt minden nap sírni, urvára nem reális személy leírás vagy mi a töknek mondjam.
Ez a egy életre keres ez meg hülyeség, nem tudhatja mi lesz, még saját magát se ismerheti annyira FŐLEG hogy NINCS IS tapasztalata.
Ez a megtanítsa mindenre a barátnője, ez meg egyenesen szánalmas. Olyan hülyén hangzik hogy az nem igaz. És nem is bántásból mondom, csak wööee kiráz a hideg kb.
Aki 25 évesen ilyeneken sír meg a többi mellé írt dolog, az nem félénk, pátyolgatni való, hanem vagy valami mentális baja van, talán egy olyan sokk érte ami úgy látszik 25 év alatt se múlt el [ lol ] vagy hülye mint a franc. és nem pátyolgatni való, hanem lusta pöts.
Nem fog kelleni így egy normális nőnek sem. Meg kell változnia, ez nem normális dolog. Az csak kifogás, hogy azért nem mennek a dolgok, mert nincs nő.
Egy valaki és egy valami segíthet rajta. Önmaga, ha felismeri és belátja, hogy saját magát akadályozza a siker elérésében.
Ennyire nem, de én is gázos voltam, és 30 évesen rájöttem, hogy hülye vagyok, és mindenért csak én vagyok a hibás. Elkezdtem egészségesen táplálkozni és sportolni. 30 évig magányos voltam, most vagyok túl az első pár randin. Jobban érzem magam, mint valaha az életemben, az önbizalmam rengeteget javult. Tudom javasolni a srácnak, hogy szedje össze magát, sportoljon, figyeljen oda a táplálkozásra, esetleg menjen el pszichológushoz.
Nem hülyeség a mondás, hogy ép testben ép lélek, ezért hangsúlyozom a sport és a kaja fontosságát. Rengeteg szemetet eszünk meg a bolti kajákkal, a sport pedig segít helyrerakni a hormonokat amellett, hogy minden szempontból jót tesz az egészségnek és a közérzetnek.
Én kb az ő lány kiadása vagyok a leírás alapján, 1-2 dologban plusz-minusz eltéréssel...
Szeretek "pátyolgatni" másokat, de a hangulatingadozásaim miatt nem igazán vagyok elviselhető hosszabb távon, főleg ilyen érzékeny ember számára.
Lehet, valóban jól mondta az egyik kommentelő, ha találsz is neki lányt, valami kis deffektje valószínűleg lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!