Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyén való volt ez tőle? 13/f
Két részre vagyunk bontva (erkölcstan,hittano)
én hittanos vagyok.a többiek az erkölcstanon(ofővel)
tehát erkölcstanon a többiek megnéztek egy videót a melegekről(ofő hozta) osztálytársamtol tudom.A filmben állitolag káromkodás is volt.Jó ötlet volt az ofőtől ,hogy a melegekről(elfogadás stb) hozott filmet a többieknek.
Ergo:aki hittanos az kimaradt ebből
Nem kellene ezt sem reklámozni, sem elítélni.
Igazából pont a hittan különbözteti meg őket.
Hagyni kellene az ösztönöket szabadon működni.
99%-ban úgy is heteroszexuálisak lennénk.
Szerintem helyén való volt. Mármint, sajnos már hallok 7-8 éves gyerekeket is úgy káromkodni, ahogy korombelieket se. Persze, a káromkodást ettől függetlenül a tanittatáson kivül kellene tartani, de az elfogadásról szóló film jó ötlet, és fontos. Elvégre az ember, aki tiszteli embertársait, és elfogad mindenkit a származása, vagy hovatartozása terén, előrébb jut az életben, mint aki kicsinyes marad, és zavarodott lesz, ha a homoszexualitásról szó esik. Sajnos manapság a LMBTQ(leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű, queer[magyarul ennek a b*zi szó felel meg kb., mindkettő az eltérő szexualitásúakat irja le, és pejorativ szóként is használják, helytelenül])
emberekről sok tévhit terjeng. Nem, nem elkapható(mintha pl. a kékszeműség az lenne...), nem változik meg valaki szexualitása élete során(legfeljebb csak az ember nem azonnal fedezi fel önmagát), nem egy olyan dolog, amit reklámoznak(mármint ez nem valamiféle termék, aki ezt gondolja, hát...nagy tudáshiányban szenved), stb. Egyszóval el kell Magyarországon a felvilágositás. Pl. nálunk felvilágositáson annyi szó esett a homoszexualitásról, hogy a homoszexuális emberek egy része élvezi az anális közösülést. Emellett teljesen hiányzott a biszexualitás, az aszexualitás és az összes többi irányultság ismertetése. Pedig ezek a dolgok nagyon segithetnének az embereknek felfedezni a szexualitásukat.
14/f/(ideirnám, hogy meleg, de a nem szeretem magam cimkézni, emellett meg a szexualitásom nem tökéletesen kategorizálható).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!