Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire helyén való ez hogy így eltűnik?
Jézusom,ennek azonnal tedd ki a szűrét,nekem is volt ilyen,h azt mondta mindjart jön vagy este jön,aztan teló kikapcsolva.
összeszedtem a ruhait mire megjött.férgek.
Valószínű, hogy lelépett. Megnézted a cuccát? Mit vitt magával?
Ha nem pakolt semmit, akkor azért a kórházat felhívnám, esetleg a rendőrséget is.
Ha viszont a fontos holmija eltűnt, akkor a maradékot összecsomagolnám, had vigye, ha egyszer jön.
A lakás közös? Közösen bérelt?
hááá... erről eszembe jutt az a cikk amit a megyei újságban olvastam... A csávókám Tatabányán tartotta a szere3tőjét, gyerekkel közben meg valahol az alföldön volt neki a felesége gyerekekkel... a szeretőnek beadta a mesét hogy ő a nemzet biztonságnak vagy valami ilyesminek dolgozik és ezért tűnik el hetekre... :D
de hogy lehetsz lyen nem normális hogy már több éve együtt vagy egy ilyen alakkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!