Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire helyén való ez hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire helyén való ez hogy így eltűnik?

Figyelt kérdés
több éve vagyok valakivel élettársi kapcsolatban, mindketten 30on túl vagyunk de még gyermeket nem tudtunk vállalni. 6 napja elment itthonról azzal hogy jön 1-2 óra múlva, mondta hová megy de mégis látták őt teljesen más írányban így már akkor tudtam hogy hazudik. Na azóta nem jött haza. Érdekel hogy mi van vele, de nem hívtam föl. Elegem van belőle és úgy érzem itt van vége a kapcsolatunknak. Ő gondolom most ihatnék csajozhatnék. Másra nem képes csak erre.
2014. máj. 17. 15:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Azért ez furcsa. És ha siman megölték vagy kórházban fekszik eszméletlenül? Nem semmi vagy.
2014. máj. 17. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!