Kinek mik a tapasztalatai a publikus helyen való leszolításokat illetően? Bennetek milyen benyomást keltene?
Figyelt kérdés
Férfiakhoz: volt-e már benne részed, csináltad már? Esetleg téged szólítottak e már le nők? Hogy alakult, milyen tapasztalatokkal lettél gazdagabb?
Nőkhöz ugyanez lenne a kérdésem. Ha még nem volt benne részed, akkor milyen benyomást keltene benned? Tetszene-e?
Érdekel a téma. Te tudsz közvetlen lenni idegenekkel? Ha egy szendének tűnő egyén kis mosollyal téged leszólítana, mit reagálnál?
2014. jan. 17. 17:58
2/4 anonim válasza:
Nekem bejönne, ha a lány tetszene, bárkivel közvetlen tudnék lenni. Nem is értem, hogy miért nem elfogadott a társadalomban, a közterületen való ismerkedés. Ha nincs baráti köröd, illetve nem jársz szórakozni, akkor hol máshol ismerkedhetnél? Munkahelyet, netet szándékosan nem említettem, nem potenciális párkereső helyek, persze van akinek bejött.
3/4 anonim válasza:
Szólítottam már le nőt.Vissza is utasított bunkó módon.
4/4 anonim válasza:
Alapvetően nem szeretem az idegeneket. Szóval valakinek nagyon bekell jönnie nekem, hogy úgy is kezeljem.
Vannak akiktől rosszul venném- de akkor ott hagynám simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!