Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szeretitek a direktbe történő leszólításokat?
Figyelt kérdés
2013. márc. 18. 16:02
2/30 anonim válasza:
Úgyis azt mondják majd hogy nem, pedig tényleg nem.
3/30 anonim válasza:
Ha tetszik a pasi akkor igen, ha nem tetszik akkor nem szeretem.
4/30 anonim válasza:
én szeretném, de olyan bátortalan a legtöbb pasi... sajnos.
20/L
5/30 anonim válasza:
Kettős mérce... ha tetszik nekik a pasi, elmennek vele még aznap, de ha nem tetszik, hívják a rendőrt... "Szép"!
6/30 anonim válasza:
Én nem szeretem, mert rendszerint nagyon idióta szövegekkel jönnek, én meg hamar lekoptatom őket...
7/30 anonim válasza:
Attól is függ ki teszi, de általában minden nő fél.
Még a gazdag fazont is ilyenkor le kell nyomoztatni.
Meg általában mindenkit érdemes.
8/30 anonim válasza:
"Én nem szeretem, mert rendszerint nagyon idióta szövegekkel jönnek, én meg hamar lekoptatom őket..."
Na, erről van szó, a jó szöveg még fontosabb is, mint hogy mennyire gondolna a nő helyesnek, mert hiszen ha egy férfinek egy tetszene egy nő, tökmindegy lenne hogy a nő milyen szöveget vágna le a férfinek, de nőknél a szavak használata fontosabb akárminél....
9/30 A kérdező kommentje:
16:18 : Pont erről lenne szó, hogy nem szöveg, hanem direkt megszólítás. :)
2013. márc. 18. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!