Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Szeretitek a direktbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szeretitek a direktbe történő leszólításokat?

Figyelt kérdés
2013. márc. 18. 16:02
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Nem, én félek tőlük, minél hamarabb és bunkóbban lerázom őket. Utálom ha az utcán megbámulnak, vagy beszólnak, vagy hozzámszólnak. Lehet, ehhez hozzájárul az is, hogy van barátom, de előtte sem szerettem ezeket, a párommal is teljesen máshogy jöttünk össze. Én mindig félek az ilyen pacákoktól, olyan perverznek tűnik mind, aki megszólít/ leszólít így.....nekem nem jön be, van akinek igen, ez van :D
2013. márc. 18. 16:46
 12/30 anonim ***** válasza:
Akik nem szeretitek ezt, szerintetek hogyan/hol kellene ismerkednünk?!
2013. márc. 18. 17:06
 13/30 anonim ***** válasza:

Baráti körötökben, vagy pl ha egy szórakozó helyen vagytok egy pultnál alldogalo lanyhoz lazan hozza lehet szolni, csak ne feszulj ra mert az eleg szanalmas....csak lazan dumalgattok, aztan ha minden jol megy lepippant a wcben :DD

De ne szaporodjanak el ezek az utcan beszologatos/leszolitgatos dolgok konyorgom mert ha legkozelebb leszolit egy pasi nem allok jot magamert...tenyleg nagyon utalom es felek tole, direkt ezert nem oltozok kirivoan, pedig eleg sok ruhat jo lenne felvenni, de ha mar abban vagyok megbamulnak, beszolnak pedig az sem olyan mintha ribanc lennek....nemertem ezeket a mai embereket......es az a leggazabb es felelmetesebb hogy latszik rajtuk hogy olyan gorcsosen akarnak not hogy azthiszed mindjart leutnek es megerozakolnak........huhhh a hideg is kiraz toluk......

2013. márc. 18. 17:12
 14/30 anonim ***** válasza:
Nem járok szórakozóhelyre...
2013. márc. 18. 17:22
 15/30 anonim ***** válasza:

Akkor igy jartal.....erre nem tudok mit mondani, egyszer kiprobalhatnad, nem olyan rossz.

Csak ne a szanalmas erolkodo utcan valo leszolitast preferaljatok mert az nagyon gaz, egy embert sem ismerek aki igy jott volna ossze a parjaval (pedig eleg sok embert ismerek es kb mindnek tudom, hogy hogy jottek ossze) szoval miert pont nektek sikerulne, akik nem is olyan jo pasik? Mert valljuk be a jo pasiknak nem kell ilyeneken gorcsolnie es probalkoznia, mint pl a paromnak (mi sem ugy jottunk ossze hogy utcan eszolitott......vajon miert?).....szoval ha nem gorcsoltok rajta, es nem latszik rajtatok h mar elore kb reggel felkeleskor kitalaltatok h mit fogtok mondani....akkor nincs vesztenivalotok, csak ne olyanokat szolitsatok le mint en mert abbol semmi jo nem sul ki.....nagyon gyulolom ha leszolitanak az utcan amikor mennek pl suliba es torodnek a dolgommal / gondolkozok zenet hallgatok stb.....nincs olyan amit ennel jobban gyulolnek..

2013. márc. 18. 17:28
 16/30 anonim ***** válasza:
Aha, szóval akik nem járnak bulizni, azoknak esélytelen a barátnőszerzés.-.- Szép kis világot élünk... :( A partiarcok élhetnek, a többi pasi le van sz@rva... :(
2013. márc. 18. 17:29
 17/30 anonim ***** válasza:
Nem ismerkedek szorakozohelyen idegen pasikkal, ott sem szeretem a leszolitast....vegigolvastad amit irtam? A parommal sem szorakozohelyen jottem ossze, kb 4 part ismerek akik ott jottek ossze, eddig abbol egy szakitott, a tobbiek jol meg vannak, de senki nem onnan szerzett baratnot hogy az utcan szanalmasan csorgatta a nyalat egy csajra es leszolitotta......egyik sem ilyen nyomi az ismeroseim kozul (aki meg igen annak mai napig huszonevesen nincs baratnoje.....)
2013. márc. 18. 17:33
 18/30 LeftBehind ***** válasza:

17. Ez az,tanítsd meg nekik,hogyan kell színészkedni ahhoz,hogy barátnőd legyen! Mi ez a f@szság,már bocsánat,hogy a srácon ne látszódjon,hogy ideges? Hát még jó hogy ideges az istenért! Tetszik neki a csaj és szeretné megismerni,azt hiszed ez mindenkinek rutinból jön vagy mi?

A baráti társaságomba lévő nőkön már egytől-egyig végig is ment a baráti társaság,a "szórakozóhelyekkel" meg úgy állok,hogy vannak a részeg 40-60 évesekkel tömött kocsmák és a diszkók,ahol laza negyed óra alatt olyan migrént kapok a mosógép zajtól,hogy az felér egy másnapossággal.

Akkor ugyebár dögöljek is meg egyedül....

2013. márc. 18. 17:40
 19/30 anonim ***** válasza:

37%-os!

te egy kicsit prűd vagy, nem te vagy minden pasi álma....

nem lehet hogy azért kiabálnak rád az utcán mert nagy a segged, vagy lóg a melled, vagy akkora orrod van hogy megbámulják?

2013. márc. 18. 17:40
 20/30 anonim ***** válasza:

Kedves utolso. Te is figyelmesen tudsz olvasni. En mondtam neki hogy sem utcan sem szorakozohelyen nem ismerkednek idegenekkel. Nekem nem jon be ha utcan megszolitanak ideges leszek tole, ezert en vagyok a f@szfej? Sajnalom hogy nekem ez nem jon be, bocs, hogy en ilyen kreten vagyok.....ezt komolyan gondolod? Gondolkozzal mar el ezen! Szorakozohelyen meg nem a Morrisons meg hasonlo szutykokra kell gondolni ahova tenyleg ilyenek jarnak...

Neked amugy szep barati tarsasagod lehet, ha minden non vegigment mindenki...naluk ez kicsit sem igy van........nincs a barati koromben rib.anc.

Igenis idegesit es utalom az utcan beprobalkozo szanalmas embereket! Legszivesebben felrugnam, oket, engem hagyjanak beken, masnak ez bejohet, nekem nem, ezzel nemertem mi a gond. Nem vagyok egy krvajo no hogy ez gyakran megessen, de heti min egyszer vki beszol/ leszolit es nem oltozok krvasan, es ez idegesit, latom rajta hogy kb mar elkepzeli a kozos jovonket is, nem, en ilyeneket nem akarok. Sajnalom hogy nem lehet vhogy elore tudtukra adni ezt hogy nalam ne probalkozzanak, persze, nem tudhatjak hogy el fogom utasitani oket, de nekem ez nem jon be. Ennyi.....lneked meg gratulalok, hogy figyelmesen olvasol + ehhez a nagyszeru szovegertesedhez is! Es a barati tarsasagodhoz is, igencsak igenyes emberek lehettek....

2013. márc. 18. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!