Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Szeretitek a direktbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szeretitek a direktbe történő leszólításokat?

Figyelt kérdés
2013. márc. 18. 16:02
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Ki beszelt kiabalasrol? Te idiota vagy. Nem vagyok prud, nem fogok dicsekedni sem, nem is akarok, nincs tokeletes eletem, en sem nezek ki tokeletesen, de van egy szereto parom, aki soha nem csajozott utcan, es ez az o velemenye, mert szerinte is es szerintem is szanalmas....
2013. márc. 18. 17:49
 22/30 anonim ***** válasza:

Amugy hogy jon ide hogy prud vagyok? Mitol lennek az? Mert nekem az olyanok akik utcan akarnak felszedni, nem jonnek be? Gratulalok neked is...

A logo mellrol meg seggrol annyit, hogy nagyjabol 55kilo vagyok, nagyon szegyellem hogy nem noies az alkatom, ami nincs az nem tud logni....szoval nem vagyok egy banyarem.....legalabbis a parom szerint es az egeszseges, minimalis onbizalmam szerint sem....de koszonom hogy kep nelkul latatlanban itelkezel!

2013. márc. 18. 17:51
 23/30 anonim ***** válasza:

Le mersz idiótázni anélkül hogy ismernél, nagyon bátor vagy!

Igenis nagyon büszkének érzed magad mert leszólítanak és lerázod őket.

Én is nő vagyok és képzeld az ilyeneket én figyelembe sem veszem, megyek tovább és kész. Ha szórakozóhelyen szólítanak le, nem kell bunkónak lenni egyszerűen meg kell mondani az igazat.

Ha bunkó vagy hidd el ők is tudnak bunkók lenni, évekig bárban dolgoztam tudod mennyi ajánlatot kaptam pasiktól.

Örülj neki ha valaki megdícsér hogy szép vagy!

És igenis PRŰD vagy!!!:)))

2013. márc. 18. 17:56
 24/30 anonim ***** válasza:

Hat, lehet hogy prud vagyok idegenekkel szemben, de a parommal szemben nem, es ez nekem boven eleg.....neki mindent megteszek, o is nekem, es ez nem csak szexen belul van igy....

De nem vagyok kivancsi idegenek velemenyere, es arra sem hogy szepnek tartanak e, nekem ez attrocitasnak szamit es felek az ilyenektol, mert nem lehet csak bekenhagyni, hogy nyugton hazamenjek / a dolgomra menjek...tenyleg nem tartom magam szepnek ennyire, de mandom, parszor van ilyen leszolitas.....engem frusztral ennyi....miert nem lehet elfogadni, hogy nekem ez a csajozasi stilus nem jon be?

Bocs hogy leidiotaztalak, azt hittem fiu vagy, es a sracok nem erzik ezt at h nekem pl miert ilyen frusztralo.....amikor pl a 13 eves hugomat szolitjak le, elegge felmegy bennem a pumpa....o meg csak kislany az istenit.......

De lathatod, nem vagyok nagyra magammal hogy lekoptatom oket, jobban orulnek ha nem kene kit lekoptatnom.....

2013. márc. 18. 18:01
 25/30 LeftBehind ***** válasza:
Ja,hogyha nő,akkor már nem is idióta? XD
2013. márc. 18. 18:05
 26/30 A kérdező kommentje:
18:01 : De tényleg, mik az ideális helyek szerinted az ismerkedésre?
2013. márc. 18. 18:14
 27/30 LeftBehind ***** válasza:
Ja igen,24-es. Mondtad,hogy "szép kis baráti társaság" - hát mit gondolsz,ezek a csajok hogy kerültek be a társaságba? Úgy,hogy vagy valakiknek a barátnői voltak,vagy épp valakiknek a barátnői.
2013. márc. 18. 18:33
 28/30 anonim ***** válasza:

Es akkor miert ment rajtuk vegig mindenki? Nekem regen volt egy nagyobb barati tarsasagom, ami kb iskola miatt volt, eleg sokan voltunk, ott nem volt ilyen problema.

Nyugodtan lehet az utcan csajozni, csak nekem nem jon be, de mint lattatok, van eleg sok ember aki szerint ez igy jol van meg nincs vele semmi baj. Akkor folytassatok, de amit en tapasztaltam a kornyezetemen meg magamon, az azt feltetelezi hogy ez nem celravezeto. Egyik lany sem, akit ismerek, szereti ha ugy bamuljak hogy kiesik a szemuk meg csorgatjak rad a nyalukat, aztan meg odajon hogy elmegyunk e meginni egy kavet pl....szerintem bunkosag, en nem viselem el, meg ha szingli lennek akkor sem. Ennyit rolam, en csak egy vagyok a 3,5 milliard novol a foldon....

2013. márc. 18. 18:38
 29/30 Aladárkiss ***** válasza:
Lányok felesleges veszekedni nincs értelem. Én akár hol leszólítok lányokat soha nem küldenek el és szívesen beszélgetnek velem. Helyszínek : boltok, utca, áruházak, bevásárlóközpontok. Szóval nekem nem jelent gondot és nem igaz az, hogy meg sem állnak.
2013. márc. 18. 19:13
 30/30 LeftBehind ***** válasza:
Miért,miért....azért mert k.rva jól néznek ki és nem vetik meg a szexet,azért. A szórakozóhelyekkel meg nem vicceltem,itt van pár kocsma meg az említett diszkók és letelt.
2013. márc. 18. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!