Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az helyén való megállapítás hogy a nőknek semmi nem jó és sokszor ők sem tudják mit akarnak?
Nő és nő közt is van különbség, mint ahogy minden férfi sem egyforma, ugye. Én például nagyon is jól tudtam, mit akarok és meg is kaptam. Pont. :)
De biztos van olyan, aki nincs tisztában igazán magával és az igényeivel.
ma 18:24
Hát persze elhisszük:DD
Ez soha nem hit kérdése. :D
4-es voltam.
ma 18:25
Jól láthatóan nem igazán érted a kérdést.Itt általában szituáciokról beszélek.Sok olyan nőbe belefutottam én is már.Hogy egyszer pl az volt a baja hogy sokat szexelünk szexmániás vagyok.Ok mondom akkor vissza veszek kíváncsi vagyok mi lesz.Rá egy hétre miért nem szexelünk többet..na tessék.Vagy nem vagyok elég gyengéd pl,legyek gyengédebb szex közbe.Ok mondom akkor leszek gyengéd,gyengéd lettem akkor meg miért nyálazok dugjam meg keményen...és még számtalan pl tudnék mondani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!