Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért terjedt el az a hiedelem, már ha hiedelem, hogy a nőknek pénzes pasi kell?
Mondok saját példát. Én is ártatlan, érző lelkű kislányként bújtam ki anyám hasából, de miután nagyon csúnyán elbánt velem egy csóró fiú, sajna el kellett kezdenem rájönni arra, hogy a pénz is fontos. Nem a legfontosabb, de fontos.
Attól, hogy valakinek nincs pénze és nem jóképű még nem jelenti azt, hogy rendes és megbecsül. Szerintem logikus, hogy ezek után a mérce fentebb került a jóképű és legalábbis gazdagabb pasik felé.
Az élet ilyen. Budán is egyszer van kutyavásár. Én már sajna többet soha nem fogok hinni a mesékben.
Beléd van kódolva genetikailag, hogy az utódaidnak olyan apát keress, aki elég hatalommal bír, és stabilan el tudja tartani, fel tudja nevelni őket. Az is beléd van kódolva, hogy éppen ezért jobban vonzódj azokhoz, akiknek pénzük/hatalmuk van.
Az viszont fontos, hogy mivel nem állat vagy, nem csak az ösztöneid irányítanak. Neked is van saját ízlésed, társadalmi nézeteid, szokásaid, azaz "beleszólásod" a dologba. Hogy ez másokra mennyire igaz, az egyénenként változó.
A lényeg, hogy az egészet ennek a két oldalnak az egyensúlya határozza meg, legtöbbször tudat alatt. Van valóságalapja az egésznek, nem is kicsi, ugyanakkor bármikor bárhol előfordulhat kivétel, hiszen nem állatok/robotok vagyunk.
Egy vicc:
-Hogy tesz egy nő egy férfit milliomossá?
-.....?
-Úgy hogy előtte milliárdos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!