Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az helyén való megállapítás hogy a nőknek semmi nem jó és sokszor ők sem tudják mit akarnak?
Abszolút nem.
A legtöbb nő tudja mit akar. Egyenként. Az, hogy te itt összevissza olvasol mindent és nem veszed figyelembe, hogy ezeket más-más személy írja, tehát nem minden kérdésre ugyan az az ember ír 6 féle képen, nem a nők hibája.
Én is leszavaznék mindenkit, aki nem ugyanazon a véleményen van, mint én... ez elég gyerekes.
Csak mert nem tudod kezelni a nőket, az ne már az ő hibájuk legyen. Az hogy neked minden csak egy síkon létezik, nem jelenti azt, hogy mindenki másnak is.
Azért bőven van ebben valami:D
Nem véletlenül van az a kép amin a nők ordítják, h
Kik vagyunk?
Nők!!!
Mit akarunk?
Nem tudjuk!!!!
Mikor akarjuk?
Most!!!!:D
Persze most megy a megmagyarázás, h ez nem így van, na persze:D
Az meg h le leszek pontozva nullára, mindent elmond:)
Azért, mert értetlenek vagytok.
De ez a szexes példa is a kérdező válaszában...
Gondolom ő a húslevest mindig ugyanannyi sóval készíti. Ilyen derékszög párhuzam gondolkozás móddal nem sokra lehet menni.
Teljesen hangulatfüggő, hogy mikor milyen szexre vágyom: van, hogy egy gyengéd szeretkezést várok, gyertyákkal, de van, hogy az kell, hogy buliból hazaesve a párom vágjon a falnak és kőkeményen dugjon meg. Ez teljesen normális szerintem.
Emellett viszont elismerem, hogy a nők nagy részére igaz a nemtudommitakarokdeaztazonnal mentalitás. De ez a férfiakra is ugyanígy igaz.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!