Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önzőség a fiú részéről azt kérni, hogy ne menj dolgozni oda?
Figyelt kérdés
Ha a pár lány tagja, diákmunkásként jár legénybúcsúkra pincérkedni, de a fiúnak nem tetszik, miközben tudja, hogy ez extra pénz.tegnapelőtt 15:23
12/17 anonim 

válasza:

Dehogynem, amit EDDIG ÍRTÁL, az kellöképpen minösít!
13/17 anonim 

válasza:

Igen, nem sztriptíztáncos hanem pincér. Nincs ebben semmi.
14/17 anonim 

válasza:

A kérdés nagyon sántit ugyanis 18 év alatt nem dolgozhat olyan helyen ahol alkoholt kell felszolgálni már pedig egy legénybúcsún "majdnem" biztos vagyok benne hogy az emberek piálni szoktak...
15/17 anonim 

válasza:

Haviszont elmúltatok 18 éveseek akkor nem nagyon kellene beleszóln, hogy mit dolgozik a másik
16/17 A kérdező kommentje:
#14 Akkor vendéglátós sulisként, a gyakorlati helyemre sem járhatok? Étterem.
tegnap 11:50
17/17 Misike21 válasza:
Szerintem minden megbeszélés kérdése . Attól függ hogy a fiú megbízik e a barátnőjének annyira hogy tudja nem kell tartania semmitől . A lány részéről ha el is fogadja hogy ne dolgozzon akkor a fiúnak kell többet dolgoznia szerintem így korrekt megoldás .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!