Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kene tennem? (lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Habianonim kérdése:

Mit kene tennem? (lent)

Figyelt kérdés

Van egy srac akivel szeptember elejen talalkoztam, minden nap lattam a kondiban. Szimpatikus volt, mert nagyon kedvesnek tunt es szepek voltak a szemei (meg amugy tok sokszor osszeneztunk). Parszor elofordult hogy segitett nekem, de ennyi, nem beszelgettunk.

Egyik baratnomet megkertem hogy edzunk egyutt, es utana busszal mentunk haza. A srac nem volt a teremben, viszont egyik pillanatrol a masikra ott termett abban a kozeli buszmegalloban amelyikben mi is alltunk.

Mondtam a baratnomnek hogy o az a srac akirol meseltem, majd ravagta hogy ismeri es elkuldi nekem az instagramjat. Felszalltunk a buszainkra, elkuldte, azt javasolta most kovessem be, mert elotte ul es ralat a telojara. Bekovettem, engedelyezett, visszakovetett.

2 het mulva iskolaban a baratnoim elvettek a telefonom es rairtak helyettem. Megprobaltam visszaszerezni de nem tudtam mert lefogtak es arrebbmentek vele. Szerveztek nekem egy kozos edzest a sraccal, majd visszaadtak. Tudniillik en eleg introvertalt vagyok, soha az eletben meg csak ra sem irtam volna, nem hogy talira menjek.

2 nap mulva talalkoztunk, kb. 5 oran keresztul edzettunk majd setaltunk. Nagyon kedves volt, udvarias, talan a legaranyosabb fiu akivel valaha beszeltem. Tok sok mindenben hasonlitottunk. Hasonloak a celjaink az eletben, ugyan azokat szeretjuk, megegyezik a gondolkodasmodunk stb. Este vegeztunk, es mikor setaltunk eleg mely dolgokrol is beszelgettunk. Az edzes alatt mondta hogy szokatlan neki a helyzet, es nem nagyon szokott talikba belemenni, de velem nagyon jol erzi magat es furcsalja hogy ilyen hamar feloldodott. A buszaink teljesen egyszerre jottek, elkoszontunk egymastol es remeltem hogy ir majd, de nem.

Amit oszinten szolva banok, mert en is nagyon jol ereztem magam vele, pont jo volt az egyensuly a nevetes es a komoly beszelgetes kozt.

Par nap mulva bekovette a privatom, el kezdte likolgatni a posztjaimat, storyjaimat de ezen kivul semmilyen interakcio nem tortent.

Mikor lattuk egymast a teremben koszontunk egy ideig, de eleg furcsan kezdett el viselkedni (mar nem koszongetett, integetett, ezt igy elhagyta, ha en koszontem ra visszakoszont. Volt olyan hogy mellettem allt nekem hatatforditva, nem akarom elhinni hogy nem tudta hogy ott allok mellette). Mondtam egy masik edzos baratnomnek, szerintem gaz, hogy valaki likeolgat ossze-vissza de megcsak koszonni sem koszon. Egy problema volt, hogy a srac haverja ott allt melettunk es lehet raismert a sracra (ugyan a nevet nem mondtam). Raadasul ez a "haver" oda is jott hozzank mikor a sraccal edzettunk.

Abbahagytam ezt a koszongetos dolgot, elvegre en vagyok a lany, ne en koszongessek mar fiukra.

Azota rendesen nem beszeltem vele, csak ha neha kerdezni szeretne valamit (elvihet-e ezt-azt, meddig hasznalok meg vlmit es tarsai).

A semmibol kb 2 honapja elkezdett egyutt edzeni azzal a brigaddal, amelyiknek a "fo" embere majus ota probalkozgatott nalam. Aki amikor meglatott, odajott hozzam beszelgetni, integetett a terem masik felebol meg hasonlok. O is latott minket edzeni, es meglehetosen nezett.

Elozo heten iskolaban egyik ora elott egy baratnom (az, aki megadta a srac instajat) elvette ismetelten a telefonom mikor nem figyeltem es beszivezte a srac tobb honapja irt uzenetet. Es hiaba toroltem ki utana, az ertesitest attol meg megkapta. Igen kellemetlen, ezt vegul nehany napja ugy oldottam meg hogy mikor mellettunk edzettek, egy masik baratnomnek elmeseltem (vagyis ugy csinaltunk, mintha meg nem tudna). Oszinten remelem hogy hallotta, bar erosen ketlem, hogy figyel olyan beszelgeteseket, ahol a resztvevoket nem kedveli.

Eleg sok fiut utasiottam vissza az elmult fel evben miatta. Mindig ranezunk egymasra aztan elfordulunk.

Adjam fel, folosleges ez az egesz? Hogy tudnek vele ujbol beszelni? Lehet hogy utal? Ti mit tennetek? Bar ahogy viselkedik, meg a koveteseit elnezve eselyem sincs.

Fel eve ezen kattogok. Nem vagyok jo ebben az elengedos dologban, az elozo srac aki tetszett, 1,5 honapig beszelgettunk/voltunk joba es tobb mint 1 ev kellett hogy tul legyek rajta. Szivesen fogadnek tanacsokat, a haveroke eleg gyatrak.

ma 12:42
 1/8 anonim ***** válasza:
13%
Először is: írd le a problémád 10 sorban.
ma 12:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, ez eleg hasznos tanacs. Rovidebbre nem tudtam, sajnalom. Igy is a felet kitoroltem, kepzelheted milyen hosszu lehetett eredetileg.
ma 12:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Először a "barátnődet" kellene helyre tenned, de nagyon!

Kavargasson a saját életében, ne a máséban.

ma 13:03
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is az ugrott be elsőnek, hogy érdemes lenne helyretenni a barátnőidet. Foglalkozzanak magukkal... A srácot meg engedd el, kár vele foglalkozni.
ma 13:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire bonyolult és bizonytalan a helyzet, lehet, hogy nem érdemes tovább görcsölni rajta. Ha szeretnéd, próbálj beszélgetni vele a teremben, de ha továbbra is távolságtartó, akkor engedd el.

18/f

ma 13:24
 6/8 A kérdező kommentje:
Szerintem nem rosszindulatból csinálja, de én is úgy gondolom hogy nem okés, gyerekesnek találom. Már beszéltem vele többször is erről, helyeselt, valószínűleg semmi változást nem fogok tapasztalni. És köszönöm akik eddig időt szántak rám, továbbra is kíváncsi vagyok a véleményekre, szívesen olvasgatnék :D
ma 13:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem felesleges erőltetni. Az esélyt megadtátok egymásnak, de nem volt a srác oldaláról lehet az a szikra. Inkább legyetek külön mint éljetek olyan kapcsolatban ahol az egyik nem kedveli a másikat. Sok sikert a jövőben.
ma 15:38
 8/8 A kérdező kommentje:
Meglepődtem egy kicsit, nem ilyen jellegű válaszokat vártam volna. Már szinte vártam a trollokat, azthiszem innentől kezdve elég egyértelmű a folytatás, köszönöm :)
ma 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!