Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit kéne tennem?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kéne tennem? Lent írom.

Figyelt kérdés
Szóval már nagyon szeretnék csókolózni egy tapasztalt lánnyal, de én félénk vagyok szóval szerintem elpirulnek(cikinek tartom) de már tényleg nagyon várom hogy megtörténjen. Van esélyem tapasztalt lányt találni magam mellé vagy inkább próbáljam meg egy kezdő lánnyal úgy mint én és akkor együtt benazhatunk.
2019. jan. 4. 16:04
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
Én meg csak szimplán szeretnék egy lányt aki szeret, mégis elér lehetetlen. Miért csak smárolgatni akarsz miért ez a leg fontosabb? Személyes véleményem szerintem jobb lehet olyannal aki ugyan úgy nem volt senkivel még mint én, belejövünk és maradunk egymást mellett, legalábbis én erre vágyok. Nem egy olyan lánnyal aki már fűvel fával "tapasztalatoskodott" érted.. A szeretet többet ér mint ha csak a smárolásra hajtasz :D Legalábbis én ezt vettem le abból amit írtál.. Akármilyet találsz nem a tapasztalat a lényeg, hanem ha tényleg szeret és Vele csinálod. Akinek nem tetszik hogy tapasztalatan vagy az meg nem érdemel meg. Erről ennyit :) Remélem segített valamit a kis papolás, egyébként 17F vagyok :D
2019. jan. 4. 16:16
 2/31 A kérdező kommentje:
Fontosabb a szeretet csak már ezt nagyon várom és szeretném, csak nem tudom. Nagyon kíváncsi vagyok milyen érzés lehet egy igazi tapasztalt lánnyal
2019. jan. 4. 16:20
 3/31 anonim ***** válasza:
Pf, én meg lassan (pár nap) 18 évesen még csak nem is beszéltem nem is öleltem meg egy lányt se. Szerinted nekem olyan happy az életem? Igaz hogy depresszió miatt nem járok el és nem is tudnék beszélgetni ismeretlenekkel ezért semmi emberi kapcsolatom, de internet ez a maradék esély se nagyon látszik összejönni sajnos. El tudom képzelni te mit érzel, nekem is jó lenne csak ölelni simogatni azt aki viszont szeret, de első sorba csak az a lényeg hogy tutira szeressen. Ha a tipikus tiniribikre mennék vagy nyomulós lennék tuti összejönne, csak arra meg nincs szükségem. Tudom mennyire szar.. Hidd el ha van aki tudja az én vagyok. De a leg lényegesebb hogy tudja mit akar mit veled, igazán szeressen és ne csaljon meg. Utána meg majd úgy is jön, legalábbis ha nem vagy olyan beszari depressziós alak mint én, mert kezdeményezés nélkül lehet nem megunja és ő kezdeményez majd hanem megunja ÉS lelép. Mert sajnos vannak ilyen lányok akiknek nem kellesz ha nem vagy önbizalommal teli macsó gyerek, na én pont az olyanokat szeretném kerülni. Azzal meg semmi baj nincs ha bénáztok.. Bele lehet jönni és nézd a jó oldalát, ha tényleg szeret együtt tanuljátok meg és fogjátok imádni együtt azt is. Máris irigy vagyok rád is :/ Sok sikert :)
2019. jan. 4. 16:26
 4/31 A kérdező kommentje:
Én se nagyon olteltem lányt, attól is elpirulnek
2019. jan. 4. 16:29
 5/31 anonim ***** válasza:
Haver. ha elpirulsz akkor mi van? Akkor még látszik is hogy vannak érzéseid, ezt vállald fel jó az. Nem kell macsó f-nak lenned ahoz hogy szeressenek, úgy szeressenek ahogy vagy. Nem baj az ha elpirulsz, szerintem nem. Én össze is szarnám magam ha meg akarna ölelni valaki :'D
2019. jan. 4. 16:32
 6/31 A kérdező kommentje:
Én kínosnak érzem ha elpirulok
2019. jan. 4. 16:36
 7/31 anonim ***** válasza:

pedig nem az, érzelmes srác vagy örülj neki. Nem mindenkinek a macsó gyökerek kellenek ám.

Lenne barátnőm szerintem a külsőm alapján el nem mondanád mennyire "nyálas" tudnék lenni, pedig én is szégyelném. De nem kell szégyelni. Hidd el jóval több esélyed van mint nekem, ez adjon erőt ;) Meg hógy jó srácnak tűnsz nohomo

2019. jan. 4. 16:39
 8/31 A kérdező kommentje:
Hát köszi:). Amúgy szerintem nem lenne sok esélyem lányoknál amilyen félénk vagyok.
2019. jan. 4. 16:42
 9/31 anonim ***** válasza:
Én is félénk vagyok. kb jó 6-7 éve nem hogy lánnyal fiukkal se beszéltem :D Figyi, engem nehéz lehet elfogadni, külsőre belsőre se vagyok valami nagy szám.. Egy depis lányt keresek aki nem a nagy tömeges baráti körével lenne elfoglalva hanem velem, és nem olyan kis csitri mint a leg több. Ezzel az én esélyeim máris lementek 30%ra. Tegyük hozzá hogy az ismerkedés max neten menne, de ha kifejezetten ismerkedés akkor az meg nekem erőltetett, így leszünk 20%on kb :D Aztán pedig a csodára én is hiába várok hogy maaajd egyszer egy lány rám ír itt GYK-n ahol szinte az "életemet" töltöm, mert egyrészt lányok nem szoktak írni fiukra, csak fordítva de egyenlőre nem látok olyat akire írni lehetne, másrészt pedig a több millióból megtalálni azt az egy kis kirekesztett aranyos nekem való lányt szinte egyenlő a lehetetlennel, talán épp most "vitte" el valaki mást, érted.. Kicsit éld magad a helyembe, és mérd össze a hibáinkat, a tiéd semmi az enyémhez képest, te csak félénk vagy elpirulsz, ami szerintem azt jelzi hogy vannak érzéseid, és az a jó ha kimutatod. Szerintem aki ezt értékelni fogja benned,(már pedig van olyan csak ritka) az tényleg szeretni fog. Az érzelmes fiukra is szükségük van ám a lányoknak. Csak mi még nem találtuk meg, de neked van elég sok esélyed, sőt talán ha szerencsés vagy a kérdés alatt még privátokat is kapsz majd, hidd el nem lehetetlen ez :)
2019. jan. 4. 16:49
 10/31 A kérdező kommentje:
Hát nem hiszem
2019. jan. 4. 16:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!