Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit kéne tennem?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kéne tennem? Lent írom.

Figyelt kérdés
Szóval már nagyon szeretnék csókolózni egy tapasztalt lánnyal, de én félénk vagyok szóval szerintem elpirulnek(cikinek tartom) de már tényleg nagyon várom hogy megtörténjen. Van esélyem tapasztalt lányt találni magam mellé vagy inkább próbáljam meg egy kezdő lánnyal úgy mint én és akkor együtt benazhatunk.
2019. jan. 4. 16:04
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Olyan nincs hogy nem hiszed :D Én se hiszem, ember nézz már rám olvasd el amiket írtam.. Pluszba nekem még az is fontos hogy aki velem van, annak ne legyen xy mennyiségű exe, én legyek neki az első és az utolsó :) Ebből következtess már mennyi esélyem van.. 0%esélyem van boldognak lenni. Te meg itt vagy egy tökre normális srác, valószínűleg érzéékeny vagy el is pirulsz, pont egy normális lány elvárásai illenek rád szerintem.

Hidd el hogy nem gáz amit leírtál magadról

2019. jan. 4. 16:56
 12/31 A kérdező kommentje:
Hát lehet van esélyem lányoknál de nem tudom
2019. jan. 4. 17:05
 13/31 anonim ***** válasza:
Tudjad. Srác létemre mondom hogy normális vagy, most öltözzek be transzinak és kamu néven írjak privátokat hogy elhidd ? :'D
2019. jan. 4. 17:07
 14/31 A kérdező kommentje:
Igen :D amúgy nem kell xD.
2019. jan. 4. 17:08
 15/31 anonim ***** válasza:

Reménykedtem hogy nem kényszerítesz ilyen szolgáltatásokra :D Figyi biztos jársz suliba, vagy emberek között és vannak emberi kapcsolataid, ez máris nem olyan nehéz mint nekem. Van esélyed hogy egy ilyen kedves srácot megismerjenek és megszeressenek.

Úgy is sikered lesz szerintem fél év mulva már itt fogsz szpatni privátba hogy neked már van valakid én meg még a monitort bámulom :(

2019. jan. 4. 17:12
 16/31 A kérdező kommentje:
Ahh nem lesz senkim fél éven belül:/
2019. jan. 4. 17:20
 17/31 anonim ***** válasza:
Nekem meg már 5 éven belül se. Figyi csak felfigyel valaki arra amilyen vagy :) Bármikor valakinek megtetszeht hogy egy visszahúzódóbb nem macsómenő hülyegyerek írt ki egy kérdést. Próbáld megváltoztatni a véleményed mert oda kerülsz ahova én. Nekem pedig elhiheted nem sima a bőröm a karomon és talán azt a fél évet meg se élem. ide akarsz kerülni?
2019. jan. 4. 17:22
 18/31 A kérdező kommentje:
Nem
2019. jan. 4. 17:26
 19/31 anonim ***** válasza:
Na, akkor ne keseredj el és próbáld meg elfogadni magad. mert szerintem nincs veled semmi baj, sőt szerintem mindkét nemnél plusz pont ha érzelgős és visszahúzódóbb félénkebb
2019. jan. 4. 17:32
 20/31 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom hogy mikor találom meg és már nagyon szeretnék csókolózni, barátnővel is lehetne csak jobban szeretném ha tapasztalt lenne mert akkor taníthatna és egy picit romantikus lenne
2019. jan. 4. 17:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!