Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek az ellen ha a stressztől nem áll fel?
Szóval egyszer előfordult hogy mielőtt lefekudtunk volna a párommal nem allt fel es azota ez igy bennem van stresszkent mivel azert fiatal ferfikent elegge kellemetlen szituáció volt valjuk be. Azóta többször előfordult hogy raknám fel a gumit és lelankad mert valahogy ez van a fejembe hogy nehogy ez legyen. Probalok nem agyalni ezen de alapbol egy tulgondolos tipus vagyok es segitsegre lenne szuksegem tanácsok formajaban hogy ilyen helyzetben mit erdemes tenni hogy jol menjen minden😅 sajnos elegge rosszul tudom erezni magam egy ilyen után, és a párom is. Bárkinek valami tipp? Akar tapasztalatból is?
Köszönöm a válaszokat! BÚÉK
Nekem is volt már olyan, hogy gumihúzás előtt, vagy közben lelankadt.
Tudod mi az ami bevállik??
Maradj egyrészt fekve (ne vándoroljon a vér), másrészt meg szólj a partnerednek, hogy kicsit segítsen. Legutóbb is volt egy ilyen eset, hogy őszintén megmondva eléggé zavarban voltam. Szó se róla, gyönyörű volt a látvány, fel is voltam izgulva, de csak félkemény volt. Szóltam a lánynak hogy kezdjen vele valamit. Megfogta, lecsapta torokra, utána már fát is lehetett volna rajta vágni. Ilyen egyszerű. Sokat számít a kommunikáció az együttléteknél.
Túl nagy jelentősége tulajdonítasz a dolognak.
A nők többsége ebből nem csinál ügyet, csak elfogadja, hogy előfordul.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!