Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem olvasta?

Figyelt kérdés
Van barátom és az exemnek is barátnője.Rám írt szilveszter éjfél előtt és utána is hogy boldog új évet.Megköszöntem és én is ugyanezt kívantam neki.Nem olvasta el a válaszom pedig elérhető volt.Mi lehet az oka hogy írt,de a valasz olvasatlan maradt,talán törölte?Csak kívancsi vagyok,magamtól eszembe sem jutott volna írni neki úgyhogy furcsa volt.
jan. 1. 23:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
ezer oka lehet, berugott, aztan massal foglalkozott pl a csajaval.
jan. 1. 23:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem, hogy mit befolyásol ez az életedben. Miért érdekel, hogy az exed mit miért csinál?
jan. 1. 23:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Most ki írt rád?
tegnapelőtt 07:36
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért érdekel? Töröld te is az üzenetét és kész 😀
tegnapelőtt 11:51
 5/5 anonim ***** válasza:
83%

Ja mit erdekel teged ha van pasid??

Szerelmes vagy meg az exedbe?

tegnapelőtt 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!