Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha elmondom ismerkedesnel egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elmondom ismerkedesnel egy lanynak,hogy volt egyszer dolgom fiuval is az nagy gaz egy lany szemeben?

Figyelt kérdés

(Nem feküdtünk le csak lightosabb dolog volt.)

Lanyok erre ti hogy reagalnatok?

Fontos lenne tudnom.

dec. 25. 11:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%

Hogy milyen a fogadtatása egy ilyen infónak az nagyban függ a másik fél nyitottságán, hozzáállásán, értékrendjén és egyéb beállítottságain, rögeszméin. A nőkre szerintem kevésbé jellemző a homofóbia, mivel ők eleve inkább pasikkal szexelnek. Számukra kevésbé undorító ilyesmi, mint a legtöbb férfinak. Ismerek olyan nőket, akit a leszbik sokkal jobban taszítanak, mint az egymással szexelő férfiak. Állítólag a nők többsége alapvetően nyitottabb a biszexualitásra, mint a férfiak. De mégegyszer, ez leginkább az adott személy neveltetésén, értékrendjén, személyes ízlésén múlik.

Én az őszinteség és a kapcsolaton belüli nyitottság híve vagyok, de szerintem vannak olyan dolgok, amiket jobb, ha diszkrét homály fed, mert előnyére lenni nem nagyon tud a kapcsolatnak egy ilyen információ megosztása, ártani viszont többet tud, ha tudják rólad, mint ha nem.

Ilyen az is, hogy kinek hány és milyen partnerei voltak, kivel, hol miket csinált, stb. Jobb, ha a kettőtök kapcsolata csak kettőtökről szól. A múltat jobb nem firtatni, mert inkább csak sértődések, rossz érzések és kellemetlenségek lesznek belőle. Nyilván, ha valamilyen praktikus jelentősége van (pl. a mostani párt is veszélyeztető fertőzések), azt fontos kommunikálni, de ami őt közvetlenül nem érinti, azt nem annyira érdemes. Az ismerkedési szakaszban pláne nem tartom jó ötletnek elmondani, de ilyesmit még egy tartós kapcsolat stabil szakaszában sem látom indokolt megosztani.

dec. 26. 19:35
 12/15 anonim ***** válasza:
19%
Mindenki szemében gáz
dec. 31. 12:26
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Az elején még ne mondd el, max később, ha már jobban kiismerted.
jan. 1. 12:20
 14/15 anonim ***** válasza:
60%
Ezt jobb elfelejteni es nem beszelni rola.
jan. 15. 00:13
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem beleferne siman. Az a mult . A huseg fontosabb,minthogy mit csonaltal a multban.
jan. 15. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!