Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Hogyan írjak rá egy ismeretlen srácra?
Figyelt kérdés
Nagyon megtetszett egy srác, ezért bejelöltem instagramon. Szinte azonnal visszajelölt, de azóta semmi. Lehet rá kéne írnom, de még sosem csináltam ilyet, elég ideges vagyok. Képek és videók alapján tényleg nagyon tetszik és olyan szívesen beszélgetnék vele! Szerintetek? Hogy csináljam, anélkül, hogy hülyének nézzen?
Bármi hasonló sztori, tipp jöhet!
Előre is köszönöm!
tegnap 12:37
1/5 anonim válasza:
Csak nyugodtan. Ha kicsit is szimpatikus vagy neki, akkor úgy is le akar majd fektetni.
3/5 anonim válasza:
Legyél konkrét. Először is köszönj neki, és utána írd le hogy szimpatikus neked a képei alapján és szívesen beszélgetnél vele. A srác megfogja nézni a profilodat és ha nemmel válaszol utána igazából bármit írhattál volna neki, akkor is nemet mondott volna.
4/5 anonim válasza:
Ez nagyon legegyszerűsítve úgy működik, hogy amennyiben tetszel neki, vissza fog írna, ha meg nem vagy az esete, akkor írhatsz bármit, nem lesz semmi a dologból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!