Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elmondom ismerkedesnel egy lanynak,hogy volt egyszer dolgom fiuval is az nagy gaz egy lany szemeben?
Figyelt kérdés
(Nem feküdtünk le csak lightosabb dolog volt.)
Lanyok erre ti hogy reagalnatok?
Fontos lenne tudnom.
tegnap 11:41
1/10 anonim válasza:
Ha nem ezzel kezded az ismerkedést, illetve a lány nem homofób, akkor max meglepődik rajta.
2/10 A kérdező kommentje:
Jaa nem ezzel kezdem dehogy 😄
tegnap 11:59
3/10 anonim válasza:
Szerintem ezt ne az elején mondd nyilván
Vannak témák,ahol ez feljöhet
Illetve szerintem fontos azt is felmérni valahogyan, hogy mit gondol az ilyenekről a másik fél,mert ha mondjuk valóban homofób vagy nem annyira nyitott ezekre,akkor rosszul reagálhatja le
4/10 anonim válasza:
Ezt inkább úgy soha nem kéne elmondani szerintem.
6/10 anonim válasza:
Szerintem se nagyon kéne híresztelned ezt. Ha szóba kerül vagy feljön olyasmi téma aminél szóba kerülnek a korábbi kapcsolatok/tapasztalatok és megbízol benne eléggé, illetve nem homofóbb akkor szerintem nem nagyon kéne gondot okoznia.
Legalábbis én ezt így tenném helyedben fiúként
7/10 anonim válasza:
A szemében bu-zinak fogsz tűnni. Vagy zavarja vagy sem. A biszexuális jelző nem fog benne felmerülni ezen ne kattogj. Ez így van. Ha akar egy bu..zit maga mellé akkor ok, ha nem akar akkor pattintani fog.
8/10 anonim válasza:
sztem ne mondd el neki, nekem is volt pár haverral lightosabb dolog, de mindegyikünknek van már csaja, de egyikünk se hozza fel. ha elmondod neki, akkor nagy valószínűséggel nem pozitívan fog rá reagálni. sőt lehet elterjeszti több csajnak, vagy baráti társaságodba. tatsd magadban ezeket a dolgokat inkább.
9/10 anonim válasza:
Hacsak a fiú, mármint a volt partnered nem fenyeget azzal, hogy minden leendő nődnek el fogja ezt mondani, akkor én a helyedben _soha_ nem beszélnék róla _senkinek_.
10/10 anonim válasza:
Ha nagyon megkedvel,biztos nem lesz baja vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!