Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért választhatott egy ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért választhatott egy ilyen lányt a srác?

Figyelt kérdés

Legjobb haveromról, rólam, meg 2 lányról van szó. Az egyik lány évek óta odáig van a haveromért. 10/100-as csaj, nem csak külsőleg. Bomba alak, gyönyörű arc, okos, értelmes, kedves,.intelligens, van humora,nagyon jól lehet vele beszélgetni. A haverom visszautasította és most összejött helyette egy olyan lánnyal, aki tipikusan olyan hogy bottal sem nyúlnék hozzá, nem értem ő hogyan tudna. Tudom ezért le leszek támadva de egyszerűen nem értjük a többiekkel sem, és mindig erről beszélünk.

Ráadásul sztem ennek a csajnak semmi egyénisége, sunyinak tűnik és borzasztó ronda.

Tudom mindenkinek más jön be de ez akkor is durva a mi szemünkkel nézve.

Ráadásul nekem nagyon tetszik a lány akit visszautasított,de nem tudom próbálkozhatok-e nála.

Mi a véleményetek, találkoztatok ilyennel?

ma 20:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nulla önbizalma van, ezért nem hiszi el, hogy a csajnak tetszik.
ma 20:26
 2/4 A kérdező kommentje:

De hát tepert érte, tényleg mindent megtett, odáig van érte

És ezt tudja is

ma 20:35
 3/4 A kérdező kommentje:
És tudom hogy nem minden a külső de ez tényleg nem fér a fejembe
ma 20:39
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Attól is félhet, hogy nem lesz elég jó hozzá. Millió oka lehet és egyedül ő tud rá válaszolni.
ma 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!