Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 21 éves srác és 17 éves lány között nagy a korkülönbség?
Figyelt kérdés
Kb 1 hónapja megismertem egy lányt, ő írt rám. Azt hogy mivel maradjon titok, tetszett neki az egyik hobbim :) Mondhatni meg van értem bolondulva, énis kedvelem nagyon aranyos, beszélgettünk, és igazából csak később tudtam meg, hogy 17, simán néztem kroombelinek. Félek hogy túl nagy a korkülönbség, vegyes érzelmeim vannak. Amúgy meg kicsit messze is lakik tőlem. Furcsa, hogy én már dolgozom, ő neki meg most jönnek a nehezebb gimis évek. Igazából ha közel lakna és 2 évvel idősebb lenne abszolute tökéletes lenne. Mit gondoltok?nov. 4. 20:38
2/19 anonim válasza:
4 év nem sok.Bár amikor 17 éves voltam és az osztálytársamnak volt huszonéves barátja én is úgyéreztem,hogy fhu de idős hozzánk pedig nem.
3/19 anonim válasza:
Szerintem amiatt fura ez neked, mert dolgozol. Ennyi idősen lehetnél még egyetemista is, akkor másképp látnád a 17 éves lányt. Egyébként nem olyan sok az a 4 év ebben a korban már.
4/19 anonim válasza:
Esetetekben nem sok a 4 év korkülönbség.
5/19 anonim válasza:
nem nagy korkulobseg, de legyetek ertettek a kapcsolathoz. vegulis illegalis mar mert te nagykoru vagy:D o is hamarosan 18 vegulis...
8/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket! Amúgy egyetemen is vagyok meló mellet, csak estin, szóval inkább a melóra helyeződik a hangsúly! Köszönöm mindenkinek a gyors választ
nov. 5. 00:12
9/19 anonim válasza:
14 alatt lenne illegális, butus.
Egyebkent ez szinte semmi, gyakorlatilag egy korosztaly vagytok, de nyilvan szukseg lesz rugalmasságra hogy működjön. Ennél jóval nagyobb korkulonbseges kapcsik is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!