Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 18 éves srác 15 éves lánnyal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves srác 15 éves lánnyal?

Figyelt kérdés
Annyi a szitu hogy most 12.es vagyok 18 éves és van egy 9.es lány akivel elkezdtem beszelgetni, normalis minden bejovok neki viszont ő 1 hónap múlva lesz 15 éves mivel 2009es. 1-2 haverom mondta hogy szerintuk nincs ezzel gond viszont lehet hogy én vagyok csak ennyire ugymond ‘normalis’ vagy hogymondjam hogy nekem kicsit ez fura. Szerintetek ez cink? mert azert valjuk be egy 18 éves fiunak mar azert masabb a felfogasa ha ertitek. mit gondoltok?
nov. 3. 20:43
 1/8 anonim válasza:
Ha szereted, akkor teljesen rendben van.
nov. 3. 20:50
 2/8 anonim ***** válasza:

Miert lenne?

En 30 evesen is lennek 15 evessel.

Es teszek mindenki velemenyere magasrol akinek nem tetszik.

nov. 3. 20:57
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
Engedd el. Most még túl nagy ez a korkülönbség.
nov. 3. 21:10
 4/8 anonim válasza:
Ha szeretitek egymàst akkor sima pálya. Sok szerencsét.
nov. 3. 22:02
 5/8 anonim válasza:
100%
úristen a 2009-esek már 15 évesek? hogy szalad az idő...ez most nagyon lesokkolt
nov. 3. 22:28
 6/8 anonim válasza:
100%
Bizony. Lassan vége az évnek, pedig nemrég kezdődött.
nov. 3. 22:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Szedd fel, mit gondolkozol?

15 éves bakker, te meg csak 18, csajozz, csókolózz vele, simogasd meg, add a kezébe a farkad, lehet többet egy ideig nem fog engedni de nehogy már 18 évesen feleséget keress, csajozz, igen, szedd fel, rendben van.

nov. 5. 14:12
 8/8 anonim ***** válasza:
2009-ben éltem fénykoromat... most meg már 15 évesekről beszélünk, most esik le, hogy megöregedtem :(
nov. 9. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!