Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 évesen 15 éves lánnyal randizni nektek mèg beleférne?
Semmiképpen!
A 30 év - 22 év esetén a 8 év simán bennelenne.
Itt nagyon sok, és egyáltalán nincs rendben!
Számomra ez a korkülönbség ilyen fiatalon még hatalmas. Köztem és a bátyám között is ekkora a korkülönbség, el nem tudom képzelni, hogy ne adj Isten esetleg egy barátjával randizzak.
Egy 15 éves lány éretlen (nem, nem azt mondom, hogy a két plusz évemmel olyan érett lennék, de visszatekintve a két évvel ezelőtti évemre, a változás útját taposom) és nem azt akarja, amit egy 23 éves fiú :)
17/L
Parom 26 volt
En pedig 16
3 eve egyutt joban rosszban sajat lakasban nyaralni jarunk gyereket tervezunk lassam
Nyilvan en erettebb vagyok a koromnal
O pedig ugymond kicsit fiatalosabb az amugy is fiatal korahoz kepest
Jol kijovunk
Rengeteget tanit nekem a tapasztalatairol
Szerintem emberfuggo
Nem hiszem, hogy működne. Húgom 15 éves volt, amikor megismerte a mostani barátját, de akkor még a srác is csak 16 éves volt. Náluk szerintem azért működik a dolog, mert alig van korkülönbség. Nem tudnám elképzelni, hogy a húgom az én barátaimmal/haverjaimmal ismerkedjen. Mondjuk nem is nagyon engedem a fiú haverjaimnak. Az a gond, hogy annyira sok év van ha úgy nézzük a kettő között, hogy nem ugyanazok az igényeik, felfogásuk, gondolkodásmódjuk. Szerintem próbálkozz kicsit idősebb lányokkal ismerkedni. A tizenéveseket hagyd meg egymásnak.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!