Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 évesen 15 éves lánnyal randizni nektek mèg beleférne?
"em, elég ciki, hogy korodbeliekkel nem tudsz ismerkedni :D"
arra nem gondoltál hogy talán jobban bejönnek neki a 15 évesek mint a korabeli lányok? jogilag sincs semmi akadálya
Lövésed sincs.
Huszonévesen volt korombeliekkel sok sok sok éves kapcsolatom, sosem voltam bena a lanyokkal, 4 kontinensen eltem már, sikeres kiscégem volt, es lakasom. Megis sokkal inkabb a fiatalabbak vonzottak, nem a korombeliek. Még 30 felett is ismerkedtem tinikkel.
A 23 15 teljesen rendben van. Csak a megkeseredett kopkodoket kell tudni ignorálni, akik nem boldogok, ezert mas boldogsaganak a szabotálásából nyernek önigazolást.
Mi a betegség, amit diagnosztizáltál?
15
látom elfogytak az érveid. a nagyszüleink is betegek voltak szerinted? mert akkoriban 8-10 év korkülönbség volt a normális a férfi és a nő között. 18-20 évesen már szültek a lányok
#17 Sőt, régebben a kényszerházasság is normálisnak számított. Nem véletlen, hogy a nem normális dolgokat idővel levetkőzi magáról a társadalom. Egy felnőtt férfi és egy gyerek kapcsolata nem normális, ez minden mondern társadalomban így van.
Egyébként te sem mondtál egy érvet sem, hogy ez miért normális (hát persze, mert egy sincs...), szóval talán elmagyarázhatnád nekem.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!