Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 évesen 15 éves lánnyal randizni nektek mèg beleférne?
#30 Ismerkedni nem tud a kortársaival, mert lúzer, ezért választja a befolyásolható kislányokat. Kihasználás, sajnos.
Aki a saját korosztályában sikeres, az nem szorul rá, hogy a befolyásolható kislányokat használjon ki. "a fiatal lányok vonzzák, mert szépek, tele vannak energiával, pezseg a libidójuk, és vágynak az igazi élményekre" - Ez egy 18 évesre is igaz, csak hát őket nehezebb befolyásolni, ezért maradnak a kisebbek. Valami normális érvet mondj már!:D
31
sokadjára írod le ugyanazt. nincs más érved?
Azt értsd már meg, hogy nem 'rászorulunk', hanem ha sorba állnak értem a korombeli nők, akkor is a fiatalabb lányokat választom. Százból százszor.
Ja, és egy 18 éves még persze, hogy simán fiatal. Nem értem ezt miért hoztad most fel példaként. Most ez inkább arról szól, hogy tini vs késő huszonéves.
#36 vagyok
Anyukám 15 volt, apukám pedig 23. Anyukámékkal ugyanaz van, mint a kérdezővel. Amúgy ez a te döntésed, de hogyha tényleg akarod a választ, akkor szerintem belefér. Anyukáméknál is bevált. Nem váltak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!