Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha online nagyon jóba lettem egy lánnyal és megtetszettem neki de a valóságban nem olyan vagyok mint aminek mondtam magam?
Van egy lány akivel fél éve beszélgetek, de az elején nagyon lassan indult a beszélgetés (meg teljesen más téma volt) szóval inkább pár hónapja. És hát ahogy beszélgettünk nem vettem komolyan az elején és hazudtam pár dologról hogy online menőnek tűnjek és érdekesnek találjon. Mert ahogy mondtam az elején elég keveset beszélgettünk. 1 évet hazudtam a koromról, a külsőmről meg a testi adottságaimról, a tanulmányaimról, a hobbikról stb.
Szóval most ő egy izgalmas és menő embernek tart és ezért beszélget velem, de a valóságban ez nincs így.
Ez az, amikor a menőzés miatt minden hazugsággá válik az emberben...
Mondhatnám, edd meg, amit főztél.
Ezzel ennek a kontaktnak lőttek, már ha van önbecslése.
két dologban reménykedhetsz, ha ő ugyanúgy hazudott, mint te, vagy ha totál semmi önbecslése, és annyira ki van éhezve, hogy egy hazug embernek is mindent megenged...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!